lostyazilim
tr.link

Yeni Bir Proje İle Karşınızdayım, Bu Projede Hem Yazarlar Hem de Alıcılar Çok Karlı Çıkacak

22 Mesajlar 2.826 Okunma
lstbozum
tr.link

facepara facepara Girişimci Birliği Sistemi Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek girişimci
  • Konum Batman
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 2, (%100)
Hakkımda:

Beni tanıyanlar bilir zaten, ben kendinden fazla bahsetmeyi reklama girdiği için sevmeyen, sağolsun moderatörler ile ara ara karşılaşarak flood upload cezaları ile cezalandırılan :) yine de bıkmak tükenmek bilmeyen azmi ile işinde disipline önem veren, çok merhametli biri olduğumdan acıma duygusu ile çoluk çocuğumdan çıkmasın diye hak yemeyen, Kkmseyi yanında mağdur etmeyen, bugüne kadar karşılıklı kazanmayı hedef edinmiş hem girişimci hem de yatırımcı bir kardeşinizim.

Bugüne Kadar Ne mi Yaptım?

1- Sosyal sorumluluk projesi kapsamında açtığım www.facepara.com sitesinde onlarca amatör yazarın elinden tuttum.Para Kazanmalarını Sağladım.

2- Makale Yazarlığı Sistemim www.emakale.net İle 400 den fazla makale yazarlarımıza 3-4 ay içinde toplamda 15 Bin TL den fazla Para Kazandırdım.( Merak Etmeyin Abartmıyorum, ödeme dekontlarım saklı, dekont ile ıspatlayablirim :) )

3- Çeşitli forum ve blog sitelerinde onlarca web sitesi alıp sattım ama itiraf edeyim bu işten maddi zarar ettim ancak para ile satın alınamayacak deneyimler elde ettim. Bilmediğiniz işe kalkışmayacaksınız :)

Şimdiki Projem Ne midir? Sıkı Durun Açıklıyorum :)

Makale alım satım işini profesyonelleştirerek Satıcı ve Alıcıyı mağdur etmemek adına her iki tarafı da tek çatı altında toplayacağız. Sistemimizde her önüne gelen yazarım diyeni sisteme dahil etmeyeceğiz. Sisteme yazar olarak girip para kazanmak isteyenlerden sipariş verenleri mağdur etmemek ve sistemimizi de lekeletmemek adına sisteme giriş bedeli olarak bir defaya mahsus 100 tl lik bir depozito alacağız. Bu depozito da neyin nesiydi şimdi demeyin :) Bu Depozito öyle bir işe yarayacak ki göreceksiniz. Yazar adayı bilecek ki kopya içerik girdiği an veya site kullanım kurallarına uymayarak müşterileri mağdur ettiği an depozitosu yanacak ve sistemden atılacaktır. Kendine güvenen, kopya içerik paylaşmayacağına inanan yazarlar için sıkıntı edecekleri bir durum yok. Bilecekler ki kurallara uydukları müddetçe sistemden ekmek Yyyecekler ve ne zaman sistemden çıkmak istediklerinde kazançlarına ek olarak 100 tl depozitosunu da alıp çıkabileceklerdir. Depozito olayını daha önceki deneyimlerimizden yola çıkarak tamamıyla bir güvenlik amaçlı algılayabilirsiniz. Böylelikle ak yazar ile kara yazar Ayrılmış olacak ve bu tip insanlar yüzünden ayaklara düşmüş makale yazarlığı işini tekrardan hakkettiği değerlere çıkararak ekmeklerine mani olan bu virüs kılıklı insanlar ile birlikte çalışmamış olacaklar.

SİSTEMİN KURULUMU VE GEREKLİ YAZILIMIN KARŞILANMASI İÇİN ÖN ÖDEME YAPARAK SİSTEMDE ERKENDEN YER AYIRTABİLİRSİNİZ. 400 KADAR YAZARIMIZ ŞU ANDA YERLERİNİ ALMAK İÇİN HAZIR BEKLİYORLAR.

HESAP BİLGİLERİ:

Garanti Bankası
Duygu Keskin İBAN No: TR75-0006-2000-4710-0006-6762-42
Paypal : facepara@facepara.com

TELEFON VE İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ SİTELERİMİZDE MEVCUTTUR, İSTEYENLER BİLGİ ALMAK İÇİN BİZLERE ULAŞABİLİRLER:

www.facepara.com
www.emakale.net

ÖDEME YAPAN ARKADAŞLAR BU KONU ALTINA ÖDEME YAPTIKLARINI BİLDİREBİLİRLER. GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN...

wmaraci
reklam

cagatayg cagatayg İyi Hitler... Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Bana pek yatkın gelmedi. Bence 400 kişide üye olmadı. Kim 100 lira verip para kazanmaya çalışır ki akıl var mantık var.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek girişimci
  • Konum Batman
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 2, (%100)

Çağatay adlı üyeden alıntı

Bana pek yatkın gelmedi. Bence 400 kişide üye olmadı. Kim 100 lira verip para kazanmaya çalışır ki akıl var mantık var.

Hocam 400 Yazar Para Verip Üye Oldu Diye Nerde Yazıyor, emakale.net sitemizdeki yazar kadromuzdan bahsediyorum.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

facepara adlı üyeden alıntı

Hocam 400 Yazar Para Verip Üye Oldu Diye Nerde Yazıyor, emakale.net sitemizdeki yazar kadromuzdan bahsediyorum.

SİSTEMİN KURULUMU VE GEREKLİ YAZILIMIN KARŞILANMASI İÇİN ÖN ÖDEME YAPARAK SİSTEMDE ERKENDEN YER AYIRTABİLİRSİNİZ. 400 KADAR YAZARIMIZ ŞU ANDA YERLERİNİ ALMAK İÇİN HAZIR BEKLİYORLAR.
siz denedini mi yer ayııtmak için para verin demek ki 400 kişi ayırmış

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek girişimci
  • Konum Batman
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 2, (%100)

Çağatay adlı üyeden alıntı

siz denedini mi yer ayııtmak için para verin demek ki 400 kişi ayırmış

Bir konuyu Yine Vurgulayalım, 100 TL Depozitodur Hocam, Depozitonun Ne Olduğunu Biliyorsunuzdur Herhalde. İşini doğru yapan Yazarlar Sistemden çıkmak istediklerinde Depozitosunu Alıp Çıkabileceklerdir. Konuyu Daha da Uzatmaya Gerek Yok, Kendi Yazarlarımız Halihazırda Var Zaten. Aramazı Katılmak İsteyen Yeni Yazarlara Kapımız Herzaman Açık.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Bir konuyu Yine Vurgulayalım, 100 TL Depozitodur Hocam, Depozitonun Ne Olduğunu Biliyorsunuzdur Herhalde. İşini doğru yapan Yazarlar Sistemden çıkmak istediklerinde Depozitosunu Alıp Çıkabileceklerdir. Konuyu Daha da Uzatmaya Gerek Yok, Kendi Yazarlarımız Halihazırda Var Zaten. Aramazı Katılmak İsteyen Yeni Yazarlara Kapımız Herzaman Açık.

Bende diyorumki kimse 100 lira güvenîp vermez depozito îçin. Sadeceon sitesinde depozito yok öyle yapabilirsiniz.

stanc stanc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek ev hanımı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ş** T**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
arkadaşlar ben bionluk üzerinden çalışıyorum ve iyi makale üzerinden çalışıyorum iki sistemde de depozito yok ayrıca yazarlar işini bitirene kadar ödemeler sitede kalıyor eğer yazılr beğenilmezse yönetime bildiriliyor ve sorunlar çözülüyor

cmddmc cmddmc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 39 / 33
  • Ticaret 18, (%100)
www.onlinemakalecim.com aynı sistem

yazarlar makale ekliyor alıcılar alıyor. Ayrıca depozito gibi bir saçmalık da yok. Özgün makale eklemeyen yazar sistemden uzaklaştırılıyor 100 TL gibi bir parasıda yanmamış oluyor.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek girişimci
  • Konum Batman
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 2, (%100)

cmddmc adlı üyeden alıntı

www.onlinemakalecim.com aynı sistem

yazarlar makale ekliyor alıcılar alıyor. Ayrıca depozito gibi bir saçmalık da yok. Özgün makale eklemeyen yazar sistemden uzaklaştırılıyor 100 TL gibi bir parasıda yanmamış oluyor.

Hocam bana masal anlatmayın neyin ne olduğunu sizlerden daha iyi biliyoruz. Diğer sistemlerin sırtınıza binip komisyonla sizi çalıştırdığından da bahsetseydiniz biraz. Bizde komisyon alma olayı yok. Depozito olayına saçma demeniz sizin de kopya içerik paylaşan sınıfına giren çakma yazarlardan olduğunuzu gösterir. Sizin gibileri almamak için depozito önlemini alıyoruz. Siz başka sistemlerde yolunuza devam edebilirsiniz. Kolay gelsin.

cmddmc cmddmc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 39 / 33
  • Ticaret 18, (%100)

Hocam bana masal anlatmayın neyin ne olduğunu sizlerden daha iyi biliyoruz. Diğer sistemlerin sırtınıza binip komisyonla sizi çalıştırdığından da bahsetseydiniz biraz. Bizde komisyon alma olayı yok. Depozito olayına saçma demeniz sizin de kopya içerik paylaşan sınıfına giren çakma yazarlardan olduğunuzu gösterir. Sizin gibileri almamak için depozito önlemini alıyoruz. Siz başka sistemlerde yolunuza devam edebilirsiniz. Kolay gelsin.

Keşke lafını bilip de konuşsan.

Zaten senin sitene yüzümü dönüpte bakmam bile bu lafından sonra.

"Depozito olayına saçma demeniz sizin de kopya içerik paylaşan sınıfına giren çakma yazarlardan olduğunuzu gösterir. Sizin gibileri almamak için depozito önlemini alıyoruz."

Ne kadar saygısızca, terbiyesizce hitap şekli. Öneriyi bile çirkefliğe dönüştürebiliyorsunuz. Burada bir kişiye kopya içerik yazdığımı bulun ben size gelir bedava makale yazarım. Bu saygısızlığınızın karşılığı da elbet üyelerden alırsınız.

Önce kendinize öz eleştri yapmayı öğrenin ondan sonra gelip burada bana yorum yapabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al