-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
www.sosyopet.com sadece evcil hayvanlara yönelik bir sosyal ağdır. Özellikleri bakımından facebooktan çok daha kapsamlı bir yapıya sahiptir. Sizlerden ricamız inceleyerek bize yardımcı olmanızdır hatalarımızı ve eksikliklerimizi bize bildirmenizi rica ediyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.petonline.com.tr petlerin yeni buluşma adresi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sol alttaki Mesaj bırakın bölümü biraz mantıksız olmuş. Onun yerine tasarımın içinde bir bölüme mesaj bırakın ekleyebilirdiniz. Eğer ilginizi çekecekse canlı destek hattı kurulması mantıklı olabilir. En azından bir sorunu olan oradan ilgili arkadaşlara sorular sorarak sorununu giderebilir. Eğer sadece sohbet tarzında düşünüyorsanız bu fikrim mantıksız gelecektir.
Ayrıca tasarım biraz geniş olmuş sanırsam altta bar çıkıyor. Onu dikkate alsanız tasarımı iyileştirebilirsiniz.
IBRA
Nothing
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Güzel proje "Pet-ID" işi gayet güzel, kaybolan hayvanlara yönelik bişey galiba ?
Tebrik ediyorum sizi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de projenizi çok beğendim. Umarım başarılı olursunuz. Projeyi bir an evvel her platformda tanıtmanızı öneriyorum. Hatta bundan sonraki enerjinizi büyük oranda buna harcamalısınız kanımca.. Tebrik ediyorum.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
easlanhan öncelikle yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim. altta ki mesaj bırakın butonu live chat in ikonu üye olmadan da soru sorulabilsin diye konulmuş ama fikir ve düşüncelerinizi paylaşacağım teknik ekibimizle.
Malcolm X çok teşekkürler şuan 2 ay oldu yaklaşık ve 4000 yakın üyemiz var reklamalar başlayacağız sosyal medyada özellikle tavsiye edeceğiniz bir platform olursa seve seve değerlendiririz.
IBRA evet kaybolan köpeklerin ve kedilerin bulunmasına yönelik. QR kod ile çalışıyor ve okutulduğunda kayıp hayvan sahibine okutulduğu yerin haritada yeri gösteriliyor. Bunu mail olarak ulaştırıyoruz ayrıca okutan kişi sahibinin iletişim bilgilerini görüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gayet güzel facebook tarzı script kullanmanızda ayrı bi kolaylık katmış kulanıcılara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkürler Turkgucu21
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saygıyı hakeden bir iş, tebrik ediyorum. Umarım çok çok başarılı olursunuz. Sisteminizede diyecek yok ki varsa eksikler zamanla kullanıcılar aracılığı ile size iletilecektir. Diğer arkadaşalrında dediği gibi şuanlık reklama ağırlık vermeniz gerekmekte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok teşekkürler cenktolga güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık. Her konu da iyi yerlere gelebilecek potansiyel var biraz daha gelişeceğini düşünüyorum zaman geçtikçe inş. Umarım kısa sürede daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.