Bugünlerde ciddi bir şekilde fat block aramalarının kızıştığını ve yoğun bir çalışmanın devam ettiğini söyleyebiliriz. Ancak bu çıkış daha nereye kadar devam edilecek o konuda ciddi bir belirsizlik mevcuttur.Masrafları azaltıp bunlar domain ve host ücretleri diyelebilirim. Bu şekilde bi site kurup fat block arama sonuçlarında 1 ci sıraya gelmeyi hedefliyorum. Şuanda sonuçları son 3 gündür manipüle etttiğimden ciddi sıralama değişiklikleri gözlenmektedir. Yaptığım çalışmalar sonucunda 1 ay gibi kısa bir süre sonunda sonuçlar oturmaya başlayacak. Bu süreç içerisinde şayet dengesiz bir backlink ve içerik oynaması olmazsa büyük bir ihtimal sonuçlarda kalıcı olarak durma şansımız çok yüksek. Fat Block ile yine webmaster ve internet pazarlamacılarını bir biri ile rakabete soktular maalesef bizde bu ücretsiz blog hizmeti ile ekmek parası kazanmayı planlıyoruz.

Site slaganımız şu şekildedir; "Yine karşımıza insanların birbirleri arasında rekabete neden olacak bir zayıflama ürünü ile karşımıza çıktılar. Bu sefer ki kavganın adı Fat Block isimli bir zayıflama ürünüdür. Fat ingilizce kaynaklı bir sözcüktür ve anlamı "yağ"'dır. Kelimeler birleşince ortaya yağlara karşı, yağ duvarı gibi bir anlam ortaya çıkabilmektedir."

Bu çalışmaya başlamadan önce "com" ve "com.tr" arasında ciddi bir ikilimde kalmıştım ama kararımı "com" uzatınısı ile devam ettirmek istedim. Tabi bir çok ülkenin uzantısıda mevcut ama benim fikrim aralarında en güçlüsü "com" uzantısı olsa gerek.

Kaynak: http://fat-block-hakkinda.blogspot.com/