Yeni Düşün Haber Dijital Medya Ajansı , tamamı gençlerden oluşan dinamik bir yayın kadrosuna sahip. Halkın haber alma özgürlüğünden yola çıktık. Amacımız haberi doğru ve tarafsız haberi hızlıca ulaştırmak. Kısaca Yeni Düşün 8 yıllık yerel haber sitesi tecrübesi ile ulusal basında da söz sahibi olmaya hazırlanıyor. Günümüzde geleneksel medya yerini artık dijital medyaya bırakması ile birlikte haber siteleri daha popüler hale geldi.

Ekibimizin gençlerden oluşmasının avantajı ile Facebook , Twitter , İnstagram ve YouTube sosyal medya etkin olarak kullanılmakta. Son teknoloji yakından takip edilmektedir. Kısa süre içerisinde Yeni Düşün Web TV kanalımız YouTube üzerinde yayında. Alev AKALIN ‘ın sunumuyla haber bültenleri ve sokak röportajlarına başlıyor. Yayın ekibi gerektiğinde olay yerinden anlık bağlantılar ile canlı yayınlar yapacak.



Web sitemizin mobil uyumlu olmasının avantajı ile sitemizde yer alan haberler tüm kullanıcılara ulaşmaktadır. Özellikle mobil kullanıcıları hedef alarak seçilen web sitemizin arayüzü kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir.

Yayın kadromuz Genel Yayın Editörü ve İmtiyaz Sahibi Recep TURAN 8 yıllık yerel haber sitesi tecrübesinden yola çıkarak kurduğu genç kadro ile Yeni Düşün Haber sitesi , Yazı İşleri Müdürü Halil İbrahim TOKAY , Genel Koordinatör Hüseyin TATAR , Pazarlama ve Reklam Danışmanlığı Zakire Gizem AYYILDIZ , E-Gazete ve İnfografi Tasarımları Habibe Şennur ÇULHA , SEO & Analiz Çağlayan GÜRSEL , Web TV Yönetim Ahmet TURAN ve Editörlerimiz Kemal TURAN , Alev AKALIN ,Nurettin BÜYÜK , Şaban OK , Melis UZUNKAYA ile yayın hayatına başladı.


Sitemizde mevcut olarak 45 adet reklam alanı mevcut. Yapılan sistem iyileştirmesi ve geliştirmeler ile birlikte sitemizde 45×3 toplamda 135 adet reklam barındırılmaktadır. Şirket veya kurumların reklamları doğru konumlandırma ile doğru hedef kitleye en uygun şekilde gösterimi sağlanmaktadır.

Sitemizde farklı firma veya sitelerden gelen backlink Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı olmaması kaydıyla izin verilecektir. Sitemiz aynı zamanda tanıtım yazıları , makaleler ve katalog tanıtımlarının yapılmasına da olanak sunmaktadır. Sitemizde düzenli olarak verilen dış bağlantılar kontrollerden geçirilecek olup T.C. yasalarına aykırı olanlar iptal edilir.