Herkese Merhabalar Öncelikle,
2017 yılında biraz can sıkıntısı, biraz hayaller diyerek Wordpress ve internet dünyasına giriş yaptım.İlk önce gezelim.me ardından ise biordanbiburdan.net ardından da geziyoo.co alan adlarıyla projeler oluşturdum.
Projeler aktif olarak devam ediyor. Fakat bir şeylerin eksik olduğunu hissederek mi yoksa başka bir şeyden dolayımı bilmiyorum sürekli yeni projelere başlıyorum.Yada tamamiyle ben bu işi çok sevdim ve yeni bir şeyler ortaya çıkarmak hoşuma gidiyor.İlgi alanımı keşfetmeye çalışırken aslında bu işlerin ilgi alanım olduğunu keşfettim.Muhtemelen bitmek bilmeyen projeler ile de devam edeceğim:)
Fazla uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum. Yeni projemin adı linkbooks.co , proje yine bir şeyler ortaya çıkarmak adına ortaya çıktı ve 10günlük uğraş sonucunda ete kemiğe büründü.Sitenin teması bimber amacı ise Blogların linklerini veya blog sahibi olmayan yazar arkadaşların içerik eklemesini sağlamak.
Herkesin ilgi alanına ve sitesine göre kategoriler oluşturuldu.İlerleyen zamanlarda yeni kategoriler eklenecek. Sadece link ve video paylaşılacağı için sakin ve yavaş bir şekilde ilerlemem gerektiğini biliyorum aksi taktirde spam yemem pek mümkün.Bunun için ilk etapta daha bilindik ve otoritesi yüksek sitelere link çıkışı yapılacak ardından ise diğer bloglara,sitelere ve youtube kanallarına yer verilecek.
Bu süreci sizlerle belirli periyotlarla paylaşacağım.Desteklerinizi önerilerinizi , blog veya youtube kanallarınızı eklemenizi beklemekteyim .
Tasarım,seo,sosyal medya ve siteyle ilgili bir çok öneriyi ve eleştiriyi beklemekteyim.
09.10.2020: Site anahatlarıyla oluşturuldu
10.10.2020: Sosyal medya hesapları alındı ve video ekleme editörü kaldırılarak makale ekleme editörü eklendi.
11.10.2020 : Facebook ve İnstagram ile giriş aktifleştirildi
12.10.2020 :İçerik girilmeye başlandı (Site hala Noindex)
06.11.2020: 70 kullanıcıya ulaşıldı
28.12.2020: An itibari ile içerik sayısı 146'ya ulaşmıştır
30.12.2020 : Siteye hiç bir müdahale etmeden ALexa değeri 445.911 ve yurtiçi 12.889 olmuştur