Merhaba arkadaşlar Notumundunyasi sitemi 25/12/2016 tarihinde açtım ve 1 yıllık domainin yanında Host hizmetini bir firmadan aldım ancak 2012 yılında açtığım merhum elektrobeyin sitemden tecrübe ettiğim ise hostu yıllık almamaktı. Çünkü siz gerek acemilik deyin gerekse salaklık 2012'deki ismini vermek istemediğim (unuttuğum) host firması 3 ayda tam tamına 16 kez hacklendi bilmem kaç kez kapandı. Hostçu değil mübarek tostçuya denk geldik.
Neyse notumundunyasi adlı sitem için aldığım host hizmeti fiyatına göre gayet güzeldi hakkını vermek lazım ayrıca destek talepleride yarım saate kalmadan cevaplanıyordu.
Ancak internette host siteleri ile alakalı yazıları okurken wpmavi sitesinde host şirketlerinin hizmet ve hız vb. kriterlere göre sıralanmış listesini gördüm ve okumaya başladım. Sıralamaya göre benim kullandığım host firması 11. sırada çok şaşırdım. Bunun üzerine sıralamadaki host firmalarını inceledim ve bana en uygun olan host firması Veridyen Hostingi tercih ettim. Geçtiğimiz şu 2 gün içinde zaten görmüşsünüzdür forumda host firma araştırması yapıyordum. Velhasıl 2 gündür Ufuk G. isimli Veridyen Hosting çalışanı beyfendi sabah akşam benimle ilgilendi ve benim yerime hostingimi taşıdı. Yedeklemelerimi yaptı SSL sertifika kurulumunu search console harici bütün ayarlamalarını yaptı. :D Ricam sonucunda https://wmaraci.com/forum/wordpress-sorunlari/wp-admin-panelindeki-menude-yazi-ikonlar-gorunmuyor-420098.html linkinde belirttiğim ve kaç haftadır çözemediğimiz sorunuda çözdü ve siteyi anahtar teslim verdi. Daha ne olsun.
Bunların yanında sizlere bahsettiğim ssl sertifikası hosting ve ssl sertifikası kurulumu 1 adet domain de hediyesi bu şartları göz önünde bulundurursak. Başta Ufuk Bey olmak üzere bütün Veridyen Hosting çalışanlarına teşekkür ederim. Yenilenen sitem hayırlı olur İnşallah sizleride beklerim.
Sitem hakkındaki yorumlarınızı ve sormak isterseniz sorularınızı beklerim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.