iddaaliyiz.com sitesini yenilemiş bulunmaktayız. Yeni sezon öncesinde sitede bir kaç değişikliğe gittik. Tasarımı daha sade hale getirdik. Bununla birlikte iddaa programı, lig istatistikleri, Puan durumları ve bir çok yeniliği siteye ekledik. Ana sayfada banko maçlar ve kuponlar öncelikli olmak üzere haber kutuları da ekledik. Ayrıca top 10 eklentileri de siteye gelmiş bulunmakta.

Hazır Kuponlar sayfamız çok kullanışlı ve 5 farklı kupon başlığı bulunmaktadır. Kupon yorumlarına tıkladığınızda ise açılan ekranda kupona özel yorum yapabilir. Kuponun yanındaki ankete katılabilir ve tutar/tutmaz diye görüşünüzü beyan edebilirsiniz. İddaa kuponları ağırlıklı bir site olup yorumlara da önem veriyoruz. Haber başlıklarını bu amaçla kullanacağız. Liglerin genel yorumlarını ve önemli maçlara tek tek yorumlar da sitede yer alacak.

10 Yıllık geçmişi olan siteyi yeniden ele aldık ve sıfırdan bir görünüme kavuşturduk. Site hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi iletebilirsiniz. Biraz eksikleri bulunmakla birlikte zamanla sorunsuz hale getirilecektir.

http://www.iddaaliyiz.com