[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=6]Web Sitemiz : [/SIZE][/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium]Parakazancam.com[/FONT]
[COLOR=#000000][FONT=Arial Black]Öncelikle Herkese İyi Forumlar Web Sitemiz Yeni Açıldı [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial Black]İnternetten Nasıl Para Kazanılır[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial Black] Tarzı Konular Öncelikli Olucak İnsanlar Alım Satım Yapabileceği Bir Forum Sitesi Açıyorum[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial Black]Sitemize Sosyal Medya Fenomenleride Destek Çıkıcak 'Mua Canerio' Gibi İsimler Ocak Ayından İtibaren Reklamlarımızı Giricekler [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial Black]Özel Bir Shop Eklentisi Yazdırıyorum Forumda İnsanlar Bakiyeleri İle Alışveriş Yapabilcek [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#E25041][FONT=Arial Black]Her Kategori İçin Çekilişler Düzenlenicek[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial Black]( ÖRNEK : Gündem Ve Haberler Kısmında En Çok Konu Paylaşımı Yapan Kişi Hafta Sonu Ödülünü Kazanıcak) Ödüller : Parfüm, Kıyafet ,Yemek Sepeti Bakiye, Steam Cüzdan Kodu Vesaire Olucak (Sponsorlarımıza Göre Değişiklik Gösterebilir)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#FAC51C][FONT=Franklin Gothic Medium]WMaracından Gelen İlk 100 Üye İçin VİP Üyelik Hediye Ediyorum Foruma Kayıt Olup Kendini Tanıt Bölümüne WMaracından Geldiğini Belirten Kişilere [/FONT][/COLOR][COLOR=#FAC51C][FONT=Impact]VİP[/FONT][/COLOR][COLOR=#FAC51C][FONT=Franklin Gothic Medium] ÜYELİGİ AKTİF EDİLCEK[/FONT][/COLOR]