Buvibu.com | Bungalov, Villa ve Butik Otel

Yeni nesil tatil sitesi Buvibu'ya hoş geldiniz! Burada sizleri yeni nesil zevklere uygun tatil tesisleri bekliyor. Buvibu "Bungalov" kategorisinde ise fiyat olarak en uygun Sapanca bungalov tesislerini, Sapanca'da jakuzili bungalov, Sapanca'da havuzlu bungalov evlerini ve çok daha fazlasını filtreler yardımıyla listeleyerek bulabilir ve kendi tatilinizi dizayn edebilirsiniz!

Sapanca Bungalov Evler

Son dönemlerde, yaygın tatil anlayışının yanı sıra insanın doğayla bütünleşmesini sağlayan bungalov evlerde tatil kültürü iyice yaygınlaştı. Bungalov evlerin doğayla bir araya gelip insanı adeta yenilediği en önemli adres de kuşkusuz Sapanca. Böylelikle bungalov tatili yapmak isteyen tatilciler de Sapanca'da bungalov evler aramaya başladı. Talebin bu kadar arttığı bir ortamda da en uygun tesisi ararken kullanıcıların önceliklerinden biri de Sapanca'da güvenilir bungalov otel bulmak oldu. Merak etmeyin, doğru adrestesiniz!

Kiralık Villa

Buvibu villa kategorisinde Türkiye'de villa kiralamanın en pratik ve güvenli yolları sizi bekliyor.  Dilediğiniz konumda ve özellikte villaları seçenekler arasından belirleyin ve rezervasyonunuzu yapın. 

Butik Otel

Doğa ile iç içe, size özel ve unutulmaz bir tatil arayışında mısınız? Ya da küçük bir hafta sonu kaçamağı... Birbirinden özgün konseptlere sahip butik otellerde biriktireceğiniz anılarınız sizleri bekliyor! 

Buvibu'da "Butik Otel" kategorisinde, pratik ve güvenli bir şekilde. İster mobil cihazınızda ister bilgisayarınızda sitemizdeki butik otellere göz atın, özellikleri ve puanlamaları tek tek inceleyin ve zevkinize en uygun butik otel rezervasyonunu yaparak kendi tatil deneyiminizi siz dizayn edin.

Glamping

Yeni nesil tatil trendlerinin en popüler adresi Buvibu'da sıra dışı ve unutulmaz doğa tatilleri sizleri bekliyor. Türkiye'nin yeşilini, mavisini ve huzurunu yaşamak için Bungalov, butik otel ve villa kiralama imkanlarının yanı sıra Glamping otellerinde de rezervasyon yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Tiny House

Doğa ile iç içe tatil anlayışının en popüler seçimlerinden birisi de tiny house kültürü. Türkiye'de tiny house tesisleri oldukça yaygındır ve ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize uygun tiny house bulmanız oldukça kolaydır. Ancak insanoğlunu doğayla barıştırıp dinginleştiren bu tatil türü, çekici olduğu kadar popülerdir. Tiny house evlerinde konaklama için önceden rezervasyon yaptırdığınızdan emin olmanızı tavsiye ederiz.

141169-638e0dd9d94c9.jpg