-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun.
Siten çok güzel, ancak bazı önerilerde bulunmak isterim.
Yayınları haber sitesi gibi bolca serpiştirmek yerine alt alta sıralı ve biraz daha sade yayınlarsan daha kullanışlı olur görüşündeyim. Çünkü ana sayfada o kadar yayın olunca insanı meyve seçer gibi seçmeye yönlendirir, oysa sıralı ve sade olursa ziyaretçiyi arayışa yönlendirerek bütün yayınların okunmasını veya dikkatini daha çok çeker.
Yani kaba bir örnek vereyim, karşımda yüzlerce güzel kız arasından seçmeye yönlendirmek yerine istediğim kızı kendim arayıp bulayım...
Site hakim rengini pembe veya başka göz alıcı renk kullanman yerine onu da biraz sade fazla göz almayan bir renk kullanman daha dogru olur bence. Çünkü rengarenk yiyecek resimleri o rengin içinde kendini tam göstermez...
Kolay gelsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Özel sektör
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yorumlarınız için teşekkürler temayı ücretli olarak aldım bir süre bu şekilde devam ederim heralde kısa bir süre içinde seo backlink çalışması yaptırmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
site gayet başarılı hocam benimde uzun zamandır aklımda böyle bi fikir var ama bi türlü başlayamadım, aylık getirisi falan iyi midir
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
2015'de trendlere girmişti mıhlama diye bir tarif o yoksa ekle siteye :) siten genel ölçüde güzel fakat sağ alt tarafta yazarın altıda doldurulursa daha iyi olur düşüncesindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Özel sektör
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
doldurdum hocam bişey hazırlıyorum mıhlama ilk fırsatımda ekliyecegim. sezerror hocam bilmiyorum ki görecez bakalım