Site Adı: Serdar Özen Düğün ve Davet Organizatörü
Site Adresi: https://www.serdarozen.com/
Açıklama:
Pandemi sonrası Dünya ile düğünler’de değişecek.
Gelecekte abiye ile düğüne gitmek yerine pijamalarınızla evinizden düğüne katılacaksınız.
Gelecek düğünler, Pandemi sürecinde tavsiye edilen Halay çekmek için mesafe çubuğuna gerek kalmadan “blockchain” de gerçekleşecek … Gelecekte, sanal gerçeklik gözlükleri takacak ve blok zincirinde kurulacak sanal düğün salonuna evimizden misafir olacağız. Takı olmadan hemen “Bitcoin” aktarabileceğiz. Ayrıca düğüne 100.000 ve belki de 2.000.000 misafir katılacak. Yaklaşan “BlockChain Düğünü” leri daha heyecan verici olacak.
Evlilik sözleşmesi ve blockchain
İlk olarak, “BlockChain” kelimesini hafızanıza kazmanızı öneririm. İnternet kelimesinde olduğu gibi, hayatımızda da bir yeri olacak, Neredeyse “Blockchain” kelimesi olmadan, bir cümle oluşturamayacağız. Çok yakın değil, çok uzak değil. Bugünün 10 yaşındaki çocukları evlilik yaşına geldiğinde, BlockChain’de yaşam gibi düğünler ve etkinlikler düzenleyecekler. Yeni nesil, evliliğin tanımını silinmez imzalarla “blok zincir” de yapacaklar. Hükümet ve dini törenler tarafından tanımlanan evlilik ilişkisini kurmayacak. Sevgilerinin ve evliliklerinin sonsuza dek olduğunu kanıtlamak için dijital olarak imzalanacaklar.
Gelecekte, insan / beyin gücü gerektiren tüm mesleklerden insanlara olan talep büyük ölçüde azalacak ve Nikah memuru kavramı gelecekte kaybolacak.
Blockchain tarafından kaydedilen ilk evlilik sözleşmesi 2018’de Avusturya’da gerçekleştirildi Avusturya, tarihte blok zincirinde bir evlilik sözleşmesi imzalayan ilk ülke oldu. Evlilik sözleşmesi, dünyada ilk kez akıllı malları paylaşan blok zincirine kaydedildi. Henüz devletler tarafından yasallaştırılmadığından, yasal statü ve mülk paylaşımını Avusturya yasalarına göre düzenlemek için fiziksel bir belge imzalandı.
Evlilikle ilgili sözleşme “akıllı evlilik sözleşmesi” olarak temsil edilir ve iki “Bitcoin” cüzdanı ile ilişkilidir. Bu nedenle, çiftin varlıkları eklenebilir veya paylaşılabilir. Akıllı evlilik sözleşmesi damat Lucas Götz ‘ün şirketi Block42 tarafından gerçekleştirildi. Götz’e göre, akıllı bir evlilik sözleşmesinin avantajlarından biri, otomobil ve ev gibi maddi varlıkların eklenmesinin veya kaldırılmasının nispeten kolay olmasıdır. Sözleşme ayrıca varlıklarının payını da göstermektedir.
BlockChain ile evlilik sözleşmesi aşağıdaki gibidir: çift, veri bağlantısında kurulan kişisel varlıkları içeren dijital bloklarını açar ve ortak özelliklerini kilitlemek için tek bir dijital imza kullanır. Bu blokları şimdi olduğu gibi şahitlik etmeleri için arkadaşlarının dijital imzalarını alabilecekler. (düğünorganizasyonu )