-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Forumda vlog sahibi pek kimse yok bildiğim kadarıyla. Biz bir vlog açalım dedik destek, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.
Lakos Giyen Adamlar ismi ile Tumblr üzerinden yayın yapacağız.
Aynı yurtta kalan bir grup gencin (yani bizim) genel yurt yaşantısını konu alan bir vlog.
Birde tanıtım olarak video çektik.
Tema vb konularda hala araştırıyoruz. Bayramdan sonra tamamen açılacağız inşallah.
Önerilerinizi bekliyorum. Tema konusunda olur, Tumblr üzerinden açmakla iyi mi ettik vs.
Videomuz;
http://youtu.be/B5BdqbkByqELakosGiyenAdamlar
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
pinokyo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
o birtane adam neden hep kameraya arkası dönük anlamadım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İlerleryen zamanlarda daha iyi anlaşılacak o konu :)
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Müzik çok hoşuma gitti, video değişik olmuş, biraz daha profesyonel çalışılabilir, ne bileyim moviemaker yerine after effect kullanabilirsiniz, yakınlaştırırken mesela siyah beyaz olabilir ve yazı ekrana çarparak gelebilir aksiyon filmlerindeki gibi vs...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
commention adlı üyeden alıntı
Müzik çok hoşuma gitti, video değişik olmuş, biraz daha profesyonel çalışılabilir, ne bileyim moviemaker yerine after effect kullanabilirsiniz, yakınlaştırırken mesela siyah beyaz olabilir ve yazı ekrana çarparak gelebilir aksiyon filmlerindeki gibi vs...
İlk video, ilk denemeler :) İlerleyen zamanlarda tecrübelenmiş olacağız. Şuan bile yaptığımız birçok çekim hatasını farkettik düzelttik. Movie maker'ı da mecburiyetten kullandık. After Effect lisansımız hazır. Artık onu kullanacağız. Canon bir makinamız var. Sonraki videolar daha iyi olacak inşallah.
Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Jimmy
www.mizah.web.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel video ben beğendim.Takip edicem sizi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Teşekkürler :) Bayramdan sonra tam olarak yayına başlayacağız gibi. Yine buradan duyururuz.