Büyükada Tatili



Büyükada İstanbul’a olan yakınlığı ile bilinen önemli bir tatil bölgesidir. Birçok yerli ve yabancı turist yalnızca gezmek için değil konaklamak ve güzel bir yaz tatili geçirmek için Büyükada’ya gelmektedir. Büyükada plajları, restaurantları ve gezilecek olan özel mekanları ile ön plana çıkan önemli bir bölgedir. Bu sebeple yoğun ilgi gören tatil yerlerinden bir tanesidir. Ulaşım oldukça kolay ve ucuzdur.



Bu sebeple İstanbul’dan çok da uzaklaşmak istemeyen ve keyifli bir tatil geçirmek isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olmaktadır. Tatile gidileceğinde akıllarda oluşan en büyük soru işareti nerede kalınacağıdır. Hem kaliteli hem de merkeze ve plajlar yakın bir konaklama yerinin bulunması çok da kolay olamamaktadır. Büyükada için tüm bu kriterlere uygun en önemli konaklama merkezi Yörükali Büyükada Turistik Tesisleri olmaktadır. Plaja olan yakınlığı ve her imkanı sağlayan bungolow evleri ile Büyükada tatili için istenen her türlü koşulu sağlamaktadır. Büyükada’da tatil yapmak isteyenler tesisimizle iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.



Yörükali plajı avantajları



Tesisimizin avantajları yalnızca konaklama ile ilgili olmamaktadır. Konaklama yapılacak olan yerin plajlara olan yakınlığı önemli bir kriterdir. Yörükali turistik tesisleri tüm bu imkanları sağlamaktadır. Tesise ait olan Yörükali plajı, Büyükada’nın en temiz ve güvenilir plajıdır. Bu plajda denize girmek ve yaz tatilin tadını çıkartmak isteyenlerin tesisimize başvurmaları gerekmektedir. Yörükali plajının birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlar birçok kişinin Yörükali plajına yönelmesini sağlamaktadır. Yörükali plajının en önemli avantajı sağladığı imkanlarıdır.



Plajda şezlong, şemsiye ve minder gibi ürünler ücretsiz olarak verilmektedir. Birçok plajda ücretli olan bu ürünlerin müşterilere ücretsiz olarak verilmesi birçok kişinin Yörükali plajına yönelmesini sağlamaktadır. Yörükali plajına günübirlik etkinlikler içinde en uygun seçeneklerden biridir. Oldukça uygun fiyatlara birçok imkandan faydalanılan Büyükada kumsal plaj, yabancı turistlerinde favori plajların biridir. Plajımızda duş hizmetleri de bulunmaktadır. Her gün temizlenen ve hijyenin üst seviyede tutulduğu duş hizmetleri, müşterileri rahat etmesi ve keyifli bir deneyim yaşamaları için özel olarak tasarlanmıştır.



En iyi restoranlar


Tesisimizde bulunan restaurantımız en başarılı Büyükada restaurant seçeneklerinden bir tanesidir. Bambaşka bir manzaraya sahip olan restaurant müşterilerine birçok hizmeti bir arada sunmaktadır. Restoranın en önemli özelliği her restaurantta bulunmayan canlı müzik etkinlikleridir. Bu yönü ile özel kutlamalar için ilk tercihlerden biri olmaktadır. Ortalama 150 kişiyi barındırabilen bu restaurant her türlü etkinlik için uygundur. Sigara içmek isteyenler için açık alanlarda bulunmaktadır. Tüm bu imkanlardan faydalanmak için bizimle iletişime geçerek geniş kapsamlı bilgi alabilirsiniz.