QcX adlı üyeden alıntı
bu rada gökhan bey bişey daha gördüm altın kazanıpta tl olarak satabiliyormuşuz bunun aslı nedir
Şu an böyle bir sistem aktif değil, yakın zaman içerisinde partnerlik başvurularını açacağım lütfen facebook sayfasını takipte kalın.
SuatGülten adlı üyeden alıntı
sisteme üye oldum. destek vereceğimi kullanacağımı daha önce belirtmiştim fakat anca kayıt olabilme fırsatını yakaladım aktif olarak kullanacağım. teşekkürler
Çok teşekkür ederim, umarım faydasını fazlası ile görürsünüz.
systemhack adlı üyeden alıntı
Güzel duruyor, kayıt oldum maili bekliyorum. Başarılar :)
Ekleme: Mail halen gelmedi ben de diğer mail adresimle kayıt oldum bu sefer mail geldi 2 yorum yaptım bir anda yeniden giriş yapınız dedi giriş yapmaya çalıştığımda hesap bulunamadı, aynı ip olduğu için hesaplarım silindi herhalde. Neyse iyi çalışmalar, mail sistemini biraz düzeltmeniz gerekiyor hotmail'e mail gelmedi dakikalarca beklediğim halde. Kolay gelsin.
Mailler bir çok yolu denememe rağmen " SPAM " Klasörüne gidiyor. Bunu giriş ve kayıt ekranında belirtmiştim. Aynı IP üzerinden sadece 1 hesap açabiliyorsunuz, girişlerde sıkıntı şu ana dek olmadı. Yaşadığınız problem yazmış olduğum robotlar kontrolünü yapıyor ve aynı IP üzerinden gelen kayıtları ve girişleri direk siliyorlar. Lütfen tek hesap açın ve tek hesap kullanın. Problemin tekrarı halinde lütfen bildirin ve hemen kontrol edelim. Tavsiye ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Tüm raporlarda ekran resmi olmayanları işleme almıyorum, kanıt ve somut veri olması durumunda işleme alıyorum. Haksız rapor edenlerinde tespiti halinde 1 haftalık banlanma süreleri mevcuttur.
Sistem geliştirmeye devam ediyorum arkadaşlar bugün 2 yeni opsiyonu sizlere sunacağım.
Teşekkürler, saygılarımla.