Youtube Para Kazanma Özelliğini Hızlı Bir Şekilde Açmak



Bildiğiniz üzere youtube geçtiğimiz günlerde para kazanma sistemini değiştirdi. Eski sistemde youtube’dan para kazanabilmek için 10.000 izlenmeye ulaşmanız gerekiyordu. Artık son 12 ayda 4.000 saat izlenme ve 1.000 aboneye ulaşmanız gerekmektedir. Youtube bu kararı abonesi düşük olan youtuberlar tarafından olumsuz karşılansa da yerinde bir karar verilmiş. Bazı kanalların clickbait yaparak güzel izlenmeler alıp paralarını alıp gitmesi pek hoş olmuyordu.



Peki para kazanmayı nasıl hızlı bir şekilde açabiliriz?



Yani nasıl hızlı abone kazanabiliriz. Bunu tamamen gerçek takipçiler ile yapmamız gerekiyor. Hiçbir şekilde gerçek olmayan(BOT) takipçilere bulaşmamanızda fayda var. Bot takipçi den daha kaliteli bir yöntem daha var. Bu da ‘’Kredili Abone Kazanma Sistemi’’ GERÇEK takipçilerden oluşan sistem hızlı birş şekilde youtube para kazanmayı açmanıza yardımcı olacaktır.



Kredili Abone Kazanma Sistemi Nedir?



Bu sistemde havuza kayıtlı üyelerin kanallarına abone olarak kredi biriktirme üzerine dayalıdır. Kredileri biriktirdikçe siz de havuza dahil olursunuz. Kredileriniz çoğaldıkça sizin de kanalınıza abone olanların sayısı da gün geçtikçe artmaktadır. Sistemden size gelen tüm aboneler GERÇEK abonelerdir. Hiçbiri sahte yani BOT aboneler değildir.



Nasıl Daha Hızlı Kredi Kazanırım?



Bu sistemden daha fazla ve hızlı kredi kazanmak da mümkündür. Bunun için bu tür iş yapan sitelerin genelinde VİP üyelik satıyorlar. Bu üyelikleri bu hizmetleri veren sitelerden ufak bir fiyat ödeyerek satın alabilirsiniz. Bu hizmeti veren en kaliteli site de Youtubetakipci.com ’dur. Bu site çok kaliteli ve hızlı takipçi kazanabilirsiniz. Takipçilerin hepsi Gerçektir.



SİTE : youtube abone hilesi