Site Adı: Elektrik Firmaları
Site Adresi: elektrikfirmalari.com
* Açıklama:



Türkiye’deki En Detaylı Elektrik Firmaları Rehberi Hizmetinizde
Ülkemizde elektrik üretimi uzun bir süre devlet tekelinde gerçekleştirilmiştir. 2000’li yıllardan sonra elektrik dağıtım firmaları özelleştirilmiş, sektöre çok sayıda yeni şirket dahil olmuştur. Rekabete dayalı hizmetin daha kaliteli olacağı ve uygun fiyatlara elektrik dağıtım hizmeti verilebileceği düşünülmüştür. Günümüzde herkesin çalışmak istediği elektrik firmasını seçme özgürlüğü bulunmaktadır. Bu nedenle hangi elektrik firmalarının daha iyi hizmet verdiği bilmek, fiyat politikalarını öğrenebilmek önem kazanmıştır. Bu arayışın bir sonucu olarak internet sitesiyle hizmet vermeye başlayan elektrikfirmaları.com firması, her kesimden insanın sitelerine üye olarak elektrik dağıtım şirketlerine ulaşabilmesinde öncü rol üstlenmektedir. Sitede elektrik dağıtım firmalarının yanı sıra sektörel bazda hizmet sağlayan bütün şirketlere ulaşmak mümkündür. Şirketler siteye üye olarak kendi firmalarını rehbere ekleyebilmektedir.

Yüksek Gerilim İşletme Sorumluluğu Hizmeti

Elektrikfirmalari.com olarak Yüksek Gerilim İşletme sorumluluğu hizmetini sizlere en kaliteli ve uygun fiyatlarda sağlıyoruz. Sitemiz üzerinden form doldurup fiyat teklifi alabilirsiniz.


Geniş Kapsamlı Elektrik Firmaları Rehberi


Türkiye’de elektrik dağıtımı hizmeti veren çok sayıda şirket bulunmaktadır. Bu şirketlerin hangi illerde dağıtım yaptığı, abonelik şartlarının detayları, abonelik fiyatları gibi bilgilerin öğrenilmesi gerekir. Örneğin; İstanbul ilinde hizmet sağlayan bir elektrik şirketinin hangi bölgelere dağıtım yaptığının bilinmesi müşteri açısından önemli bir detaydır. Elektrikfirmaları.com sayesinde bütün bu bilgilere tek tıkla ulaşabilir. Web sitesi üzerinde bulunan “firmalar” kategorisine girildiğinde, elektrik ile ilgili bütün şirketler listelenmiş olur. Sektör bazında arama filtresi kullanılarak sonuçlar istenildiği gibi daraltılabilir. Yerel arama yapılarak bölgeye göre elektrik firması sonuçlarına ulaşılabilir.
Sitede yalnızca elektrik taahhüt şirketlerine dair bilgiler yer almamaktadır. Alarm ve güvenlik, asansör, aydınlatma, busbar, elektrik malzemeleri, jeneratör, kablo, şalt, mühendislik, pano, otomasyon, trafo, proje çizim gibi sektörlerde onlarca firma bulunabilmektedir. İlgili firmanın sayfasına girildiğinde, şirket künyesi incelenebilir ve arzu edilirse site üzerinden şirkete e-posta gönderilebilir.


En Son Haberler, Kullanışlı Çizelgeler


Elektrikfirmaları.com sitesinde sektörel haberler bütün ayrıntılarıyla paylaşılmaktadır. Hem tüketicileri hem de üreticileri ilgilendiren son dakika gelişmelerine sitenin haberler sayfasından ulaşılabilir.
Şantiyelerde, elektrik şirketlerinin çeşitli birimlerinde kullanılabilecek excel çizelgeleri site tarafından ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Çizelgeler cihazlara indirilerek özelleştirilebilir, iş planındaki işleyişin detaylandırılması kolaylıkla sağlanabilir.


Güncel İş İlanları


Elektrikfirmaları.com sitesinde iş arayanlar için güncel iş ilanları sayfası bulunmaktadır. Firmaların yayınladıkları ilanlara başvuru yapılarak iş sahibi olma yolunda ilk adım atılabilir. Elektrik firmalarının ilgili iş hakkında istediği kriterler ilanda ayrıntılı bir şekilde paylaşılmaktadır. Firmanın iletişim bilgilerine erişim sağlayarak iş ilanına başvuruda bulunulabilir.


Ürün ve Hizmetler


Elektrik firmaları ürün ve hizmetlerinin sergilendiği “ürünler” kategorisinde, alıcıların ihtiyaçları doğrultusunda sergilenen ürünler yer almaktadır. Firmalar satışını gerçekleştirdikleri ürünleri bu sayfada pazarlayabilirler. Alıcılar ise almak istedikleri ürün hakkında satıcı firmayla iletişime geçerek alışveriş yapabilirler. Bu kategoride elektrik ile ilgili her ürün ve hizmetin sergilendiği görülecektir.


Toplu Fiyat Teklifi Alma


Elektrikfirmaları.com sitesinin en yararlı hizmetleri arasında toplu fiyat teklifi alma yer almaktadır. Başlanılması düşünülen işle ilgili malzeme ve hizmet ihtiyacı bulunuyorsa, “teklif al” sayfasına girilerek çeşitli bilgilerin istendiği teklif formu doldurulabilir. Form doldurulup gönderildikten sonra, ilgili proje bütün elektrik firmalarına otomatik olarak iletilmiş olacaktır. Sonraki aşamada ise formda belirtilen e-posta adresine firmalar tarafından fiyat teklifleri yollanacaktır.


Siteye Firma Ekleme


Elektrik işleriyle ilgili hizmet veren firmalar, elektrikfirmaları.com sitesine üye olduktan sonra kendi firmalarını platforma ekleyebilmektedir. Elektrik firmaları rehberine kayıt olarak daha çok müşteriye ulaşma imkânı elde edilmiş olur. Sitenin ara yüzü kullanışlı olduğundan, firma ekleme işlemi oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Şirket bilgileri kısmında belirtilen iletişim numarası ve e-posta adresi üzerinden, müşteriler ilgili firma ile iletişime geçebilecektir.

Wmaraci.com'dan firması olan arkadaşlar pm atarsa 3 aylık gold üyelik hediye.