Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu açmamın sebebi, size Zehirsiz.net sitemi tanıtmaktır. Zehirsiz.net sitemde kullandığım tema çoğu arkadaşımın bildiği bir sitenin teması. Ancak bu temada ufak tefek değişiklikler yaparak sitemde kullandım.
Bunu ne için ifade etmeye gerek duydum?
Malesef ülkemizde öyle boş adamlar (çocuklar) var ki, hemen siteye bakıp "Aaaa bilmem ne sitesinin temasını çalmış, hemen şuna bir yorum yapayım" gibi düşünceye giriyor ve açılan konuyu berbat etmekten başka birşey yapmıyor. Ama kendilerine baksalar farkı görecekler. Her neyse...
Sitemizin amacı, belirli kategorilerde güncel yazılar paylaşmaktır. Bu sayede ziyaretçilerimizin de bu konularda güncel olmasını sağlamaktır.
Bu blog sitemin yanına da bir forum kurma gereği duydum ve Zehirsiz.net/forum 'u kurdum. Altyapı vBulletin'dir. Yeni yeni gelişmeye başlayan sitemde sizleri de görmekten mutluluk duyacağımı belirtmeliyim. Her ne kadar bu kategoride yeni bir site olsa da, her ne kadar "en iyi siteler dururken boş sitede ne işim var" deseniz de, ben yine de davet edeyim dedim. Eğer Zehirsiz.net/forum 'da yetkili kullanıcı olmak isterseniz;
Zehirsiz.net: Burdan
Wm Aracı: Burdan
Mail: oqan27@gmail.com
İletişim bilgilerimden ulaşabilirsiniz.
Hepinize iyi bayramlar diler, yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler.