Tekne römorku, taşıyıcı karavanlar ve çeki demiri ihtiyacı olanlar için, Zeki Başoğlu Tekne Karavan Treyler firması kesinlikle doğru adres. Tekne römorku ve taşıyıcı karavan üretimi konusunda kaliteli ve profesyonel hizmet veren Zeki Başoğlu, kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı ürettiği çözümler ile bir çok kişinin tercihi olmuş durumda.

Bursa'da üretim yapan ve 18 yıldır köklü ve profesyonel çalışmalar yürüten Zeki Başoğlu Tekne Römorku ve Treyler, tüm Türkiye'de hizmet vermektedir. Firma, sahip olduğu kalite ve standart belgeleri ile en uygun fiyata en yüksek kalite ve en iyi performans garantisini tüm müşterilerine sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Sabit ve portatif olmak üzere toplamda iki çeşidi bulunan çeki demirleri, araç modeline ve isteğe özel olarak, kalite standartlarına uygun olarak imal edilmektedir. Üretimden sonra uzman ekip tarafından titizlikle son kontroller yapılarak montaja hazır hale getirilir. Çeki demiri üretiminde paslanmaz ve 1. kalite malzemeler kullanılmaktadır.

Tekne transferinin yapılmasını sağlayan tekne römorkleri, teknelerin denize kolayca indirilebilmesini sağlar. Zeki Başoğlu tarafından üretilen tekne romörkleri suya karşı dayanıklı özel malzemelerden üretilmektedir. Ayrıca süratli yolculuklara ve uzun mesafeli taşımalara da uygun üretilen römorklar uzun yıllar gönül rahatlığı ve güvenle kullanılabilir.

Özellikle tekne römorku ve çeki demiri üretimi konusunda uzman personeli ve kaliteli malzemelerden üretilen ürünleri ile sektörün önde gelen girişimcilerinden biri olan Zeki Başoğlu, hem karayolları trafik yönetmeliğine uygun, hemde Avrupa uygunluk belgesine sahip üretimler yapmaktadır.

Zeki Başoğlu tarafından yapılan ürünleri incelemek için buraya tıklayın.