-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Miguel_Vasquez'i bende takip ediyorum. Çok güzel yazılımlar çıkartıyor. Kendisi has yerli ve milli.
İroni bir yana, çıkarınız için şu yerli ve milli kelimelerini kullanmayın, mide bulandırıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress & WooCommerce
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiçbir zaman tutmayacak projelerden bitanesidir. Yanlış yere yönelmişsiniz hocam. Sosyal medya sitelerinin son demi facebook gibi internet siteleridir. İnsanlar sosyal medyayı artık mobil cihazlarda seviyor. Mobil kullanımı arttığı için bu tarz bir siteler açmak yerine mobil uygulamaya yönelebilirdiiz. Yol yakınken dönün derim. Daha önce benzer bir proje geliştirdim ancak ilgi alaka bir zaman sonra düşüyor. Çünkü diğerlerinden farklı birşey sunmuyorsunuz. Bu arada milli olması pek bişeyi değiştirmez. Sonuç olarak farkındalık yok. Birkaç kez buna benzer bir proje gördüm forumlarda yerli yazılım yerli site diye duyurdular ama en fazla 6 ay sonra hepsi kepenk'i indirdi. Bu işin sonu Zaman kaybı ve pişmanlık :( Tabi bunlar size bir önerimdir. Deneyin ki tecrübe edin.
mertokur.com.tr | hello@mertokur.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir projenin başarılı olabilmesi için yerli-milli olması gibi özellikleri maalesef yeterli olmuyor. Hatta bununla ilgili zamanında Pardus ekibinde yer alan bir kişinin blog yazısı vardı ancak şuanda bulamadım. Bulursam yazıya eklerim.