tzengin adlı üyeden alıntı
Fotoğraflarınız çok hoşuma gitti fakat,
Anlamsız bölge/objeleri dahil etmişsiniz bazı fotoğraflarda, (Afişlerin olduğu panonun önündeki demir metal şerit)
Ana konunun kesilmiş yerleri mevcut, (Husyk'nin burnun aşağısı eksik/veya o his var)
Başka da bir şey çarpmadı gözüme ayrıca her fotoğraf çekenin yaptığı hatayı yapmamanız çok hoşuma gitti. Her makinesi olan "Profesyonel" yazmakta. Siz "amatör" yazmışsınız gerçekten taktir ettim tekrar tebrik ederim, iyi çalışmalar.
Ek Olarak: Fotoğraflarınız çok hoşuma gitti fakat,
Anlamsız bölge/objeleri dahil etmişsiniz bazı fotoğraflarda, (Afişlerin olduğu panonun önündeki demir metal şerit)
Ana konunun kesilmiş yerleri mevcut, (Husyk'nin burnun aşağısı eksik/veya o his var)
Başka da bir şey çarpmadı gözüme ayrıca her fotoğraf çekenin yaptığı hatayı yapmamanız çok hoşuma gitti. Her makinesi olan "Profesyonel" yazmakta. Siz "amatör" yazmışsınız gerçekten taktir ettim tekrar tebrik ederim, iyi çalışmalar.
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Yani açıkçası o kadar önemli değil benim için profesyonel ya da amatör olunması. Güzel işler çıktığı sürece benim için farketmiyor. Demir metal şerit öbür tarafa geçiş olmadığı ve mekan çok kalabalık olduğundan oturduğum yerden çekebildim. En azından simetrik ve cafe ortamını yansıtıyor diye düşündüm. Husky fotoğrafına gelince, evet bir eksiklik var haklısınız. Fotoğrafı -25 derecede çekmiştim ve hayvanlar sabit durmadığı için biraz zor oldu. Hayvanları fotoğraflamak gerçekten çok zor ve sabıt istiyor. En azından hiç yoktan iyidir diye düşündüm. :)
Yapıcı yorumunuz ve ilginize teşekkür ederim. :)
Orijinal boyutlar çok yüksek olduğu için müsait bir zamanımda linki burada paylaşırım hocam. Yorumunuz için teşekkürler. :)
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam. :)
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam. :)