Değerli Wmarci Üyeleri,

Instagram hesabı satın aldığınız zaman ayarlar kısmından mail adresini değiştiriyorsunuz. Fakat burada kritik bir husus var.Siz mail adresini değiştirince satın alımını yaptığınız kişinin mail adresine ''hesap mailinin değiştiği'' bilgisi gidiyor ve ulaşan mailde ''bu eylemi siz yapmadıysanız linke tıklayınız'' ibaresi yer alıyor. Hesabın eski sahibi bu linke tıklarsa tekrardan hesabı ele geçirmiş oluyor. Bu yüzden hesap satın aldığınız zaman ayarlar kısmından 2 defa mail adresi değiştiriniz. Aksi halde büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

INSTAGRAM HESABI ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER


* Satın almak isteyeceğiniz hesabın takipçi sayısına aldanmayın.Sayfayı satacak kişiden 1 adet paylaşımda bulunmasını isteyin.Paylaşım 1-2 saat içinde ne kadar beğeni alacak oranlama hesabını yapın.Yapacağınız test akşam saatlerinde olmalı.Gün içinde sosyal hesaplarla ilgilenen kullanıcı sayısı pek fazla bulunmuyor.Oranlamaya gelecek olursak;10.000 kullanıcıda 400-500 arası beğeni gelmesi gerekir.


* Satıcının daha önce yaptığı paylaşımlardaki beğeni sayılarını mutlaka kontrol ediniz.Gözünüze çarpan bir problem olursa hesapta sıkıntı var demektir.


* Satış işlemini özellikle yaşadığınız şehirden biriyle yapmanızı öneririm. Bire bir buluşarak daha sağlıklı bir satış işlemi gerçekleştirmiş olursunuz.Elden aldığınız parayı yüksek meblağ ise satış yapan kişiyle birlikte en yakın bankamatikte kontrol ettiriniz.Yani yanınızda size ait bir banka kartı bulunsun.Parada bir problem varsa bankamatik haliyle kabul etmeyecektir.Şayet banka üzerinden bir satış gerçekleştireceksiniz fax yoluyla bir sözleşme imzalayın.Ayrıca yapacağınız eft ve havale notuna ''Hesap adı instagram sayfa satışı'' yazınız.Sorun olduğu taktirde bu notla yasal işlem başlatabilirsiniz.


* Hesabı satın almadan önce iki adet mail adresi bulundurunuz.İlk satın almada 1.ci mail adresinizi kullanınız.Hemen akabinde ayarlar bölümünden yine mail adresi değiştiriniz.Bu kez ikinci yani kalıcı mail adresinizi yazınız.Bu konudaki detaylı bilgi konunun üstünde yer almaktadır.


MULTI KONU