-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba,
Uzun zamandır aklımda olan projeyi hayata geçirme kararı aldım, wmaracını yeni tanımış olmama rağmen böyle bir şeyi yapmayı gerçekten istiyorum.
Sistem Şöyle olacak.
Skype Üzerinden bir grup konuşması kurulacak. buraya yardımı sever arkadaşlar veya işi düşen arkadaşlar buradan anlık olarak konuşup danışıp görüşebilecek. bnm kafama yatan projeyi biraz araştırdım r10 hayata geçirmiş bile :)
Gruba Katılmak İsteyen Arkadaşlar Skype : mucozer1
"WmAracı Anlık Destek Ve Dayanışma Grubuna Katılmak İstiyorum" yazsın.
sadece wmaracı üyeleri görmesi için nasıl yapılır skype bilmiyorum mod arkadaş ilgilenirse sevinirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Forumun bir anlamı kalır mı bilemedim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Gruba katıldım.Hocamın başlatmış olduğu bu dayanışma grubunuda çok sevdim.Grupta herkes birbirine yapamadığı konuyu anlatabilir ve bu konu hakkında bilgi alabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bireysel olarak değil de yönetim olarak böyle çalışma yapılırsa ilgi görebilir,
veya herkes skype kullanmıyor forum üzerinde bir chat alanı olabilir hem tanışma hemde anlık soru sorulabilecek bir alan yönetim tarafından yapılabilir.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim..
Düğün ve Sünnet Davetiyeleri, Nikah Şekeri ve Matbaa işleri...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Yaşanan sorunları/yaşanabilecek sorunları forum üzerinden sorup çözüme kavuşturmak ileride bu tür sorunu yaşayacaklar için güzel/özel bir kaynak olur. Bahsettiğiniz sistem güzel;ama bir noktadan sonra sıkabilir ve herkes katılmayacağı için çok yönlü ve hızlı bir şekilde sorun çözüme kavuşturulamayabilir.
Bilgi birileri arasında sınırlı kaldıkça değil herkes ile paylaşıldıkca herkes açık bir alanda çözüme kavuşturulup sunuldukça daha faydalı olur ve evrenselliğini korur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/