-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Merhaba arkadaşlar. Özellikle rekabetin ortalama ve üzerinde olduğu bir sitenize google de istediğiniz aramayla gelip girecek (örnek SEO WMARACI gibi) gelecek, en az 10-20 dk sitenizde kalıp, 5-6 sayfa gezip Oturum başı sayfa görüntülemesini yükseltecek tamamen doğal 1 hite ne kadar ödeme yaparsınız? Bu sadece fikir edinme amaçlıdır ve herşey gerçek kullanıcılar ile, el ile yapılacaktır. Böylelikle sitede kalma sürenizde artıp, google gözünde + kazanacaksınız. Örnek 1 hit için kaç kuruş ödeme yapılabilir? Büyük bir platform oluşturmayı düşünüyorum. Fikirlerinizi alayım lütfen. Ben çok büyük yararı olacağı kanaatindeyim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
hocam anlatamadım sanırım %100 doğal ve şuan için böyle bir platform yok. Adam senın istediğin şekilde girecek ve sitende 15 dk kalacak. Hangi giren 15 dk kalır sayfa gezinir kolay kolay bazı siteler dışında sen en kral içeriği koysan yine kalmaz. Siteden hemen çıkma oranın düşer, sitede kalış zamanı artar vs vs
Ek Olarak: ki bu kişilerin tamamı elle yapacak bu işi. Yani herhangi bir sayfadan kesinlikle yönlendirme linke tıklama vs olmayacak. Burası da çok önemli. Bu şekilde günlük 300 500 hit bile alsanız, bir ayda o site ne durumda olur?
Ek Olarak: Yaptığım hesaba göre 500 hit 15 dk dan 30 tl olması lazım. Aksi bedava hatta bu bile şartları çok zorluyor çünkü manuel olacak bu insanlarda ekmek yiyecek
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sorun şu ki, bu işi her ne kadar gerçek kullanıcılarla manuel olarak yapsanız da bunun adı ORGANİK olmaz. organik=doğal demektir. para verdiğimiz sürece google'ı kandırırız evet orası doğru. ancak 2-3 ay sonra alışveriş bittiği zaman hitler gerisin geri düşecek ve sitenin ederi neyse orada kalacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
sitenin ederi neyse kalır diye düşünmüyorum cunku anahtar kelimeniz + site adı ile arama yapılacak yada aranma hacmi yüksek başlığınız ile. Mesela diş ağrısına ne iyi gelir wmaracı gibi. Bu kelime öbeğinin aylık aranmasını 10k düşünürsek, bu şekilde gelen hit ile o yazı yukarıda kalacaktır ve dönüşüm yapacaktır. Yani 10 gün bu şekilde yapsanız ve arada yorumda yaptırsak o yazı muhtemelen ilk 20 arasına girer düşüncesindeyim. Her şekilde siteyi ya da sayfayı yükseltir. Zaten 500 hit geliyorsa, siz bunun dönüşümünü günlük sabit 10 hit hesaplayacaksınız 10 20 gunluk bır calısmada. Ayda 100 tekil diye ki onlarda girdikce sıte yıne yukselecek dönüşümlü olarak ve site hızla büyüyecek
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
deneyin madem beraber görelim neticeyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
1k ya 1.5 tl dediniz :) denemeye gerek duymuyorum artık 1k 30 tlden aşağı olduğu zaman plan yatar. Ki bu bile azdır. Çünkü bu kişilere günlük yüzlerce site bulmak gerekıyor gunde 5 site bulsam adam 5 siteye girecek 150 gelir olacak bunu bin kişi bölüşecek saçma oldu fiyatlar nedenıyle :)
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bir macera daha başlamadan bitti demek. iyi denemeydi ama, beyin jimnastiği yapmaya devam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
aBunun macerayla alakası yokta insanlarımızın ÖLMÜŞ EŞŞEK aramasıyla alakası çok hocam. Arkadaşımız mesela 1k hite 1.5 diyor ben lira vereyim dediğim şartlarda yapacak varsa hatta 3 te değil 10 vereyim 1 yıl 2 yıl calışalım şaka yapmıyorum
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hocam bazı hitler değerlidir bazıları değildir. bu şekilde alınan hitler değerli değildir çünkü conversion sağlamaz.
web siteleri ya ürün satarak, ya da sponsor reklamlara tıklatarak para kazanır. tıklanan sponsor reklamlarda da bir ürün/hizmet satışı söz konusudur.
parayla gezinen üyeler ne ürün satın alır, ne de sponsora para kazandırır. adamın reklamlarına tıklasa bile conversion olmayacağı için adamın advertiser puanını düşürmekten başka bir işe yaramaz.
yani yapay olan hiçbir şey değerli değildir. 1,5 tl çok bile söylenmiş bence.