Dünyanın ilk ve tek yapay zeka destekli sosyal medya yönetim hizmeti olan Siyarmo'ya merhaba deyin!

 

Siyarmo, kendi geliştirdiğimiz yapay zeka ve yeni nesil sosyal medya yönetimimiz ile hızlı, uygun fiyatlı ve verim odaklı bir sosyal medya yönetim hizmetidir. Ajanslar ve freelancer arkadaşlara göre oldukça uygun fiyatlı olan bu hizmetimiz kaliteden taviz vermemektedir. 

Neden Bu Kadar Uygun Fiyatlı?

Yapay zeka teknolojisi ve otomasyonlaşmış yönetim sayesinde insan gücüne çok az ihtiyaç duyuyoruz. Bu durum maliyeti oldukça düşürmekte.

Yapay Zeka Tam Olarak Ne Yapıyor?

Yapay zeka bir grafikerin ortalama 25 - 30 dakika zamanını alacak olan bir sosyal medya gönderisini yaklaşık 17 saniyede üretmekte! Yaptığı şeyi basit mantık ile anlatmak gerekirse verilen şablon üzerindeki temel değişkenleri verilen veriler ile değiştirerek ortaya hızlıca içerik koymakta.

Dünyada İlk Mi?

Kesinlikle EVET! Siyarmo karmaşık bir algoritma kullanıyor fakat ortaya basit ve verim odaklı bir ürün sunuyor. Ülkemizden çıkan kaliteli bir ürün olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Ajanslar ve Freelancer'lardan Farkı Tam Olarak Ne?

 Ajanslar daha fazlainsan gücü ile markalara sosyal medya yönetim hizmeti vermekte ajansların en kötü yanı kesinlikle fiyatları olabilir. Günümüzde bir ajansın ortalama aylık hizmet bedeli 2.500 - 15.000TL arasında değişmekte keza freelancer arkadalar içinde aynısı söylenebilir. Fakat Siyarmo Aynı İşi Sadece 299TL'ye Yapmakta! 

Hemen İnternet Sitemizi Ziyaret Edin ve Daha Fazlasını Keşfedin! www.siyarmo.com