lostyazilim

Bir Engellinin Günlüğü Yayında (!) Desteğe İhtiyacımız Var (!) CİDDİ

2 Mesajlar 648 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MrTimsah MrTimsah Bursa Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel Kalite Kontrol
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 158 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle Merhabalar.
Konuya şöyle başlayayım, kanal benim değil fakat sizlere çok sevdiğim ve bu kanala varını yoğunu veren bir kardeşim için bu konuyu açtım. Sizlerin desteğine ihtiyacı olan kardeşimin başına şöyle bir olay gelmişti: 2012 yılında, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlık konutunun hemen yanında bulunan belediyeye ait basketbol sahasında, arkadaşlarıyla basketbol oynayan lise öğrencisi Kubilay Yılmaz, , smaç yaptığı potayı tutarak, bir süre asılı kalmış, yerinden sökülen potanın üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanarak boyundan aşağısı felçli kalmıştı. bu olay sonrasında 5 yılı geride bırakan kardeşimizi sosyal aktivitelere teşvik edebilmek için Youtube'a adapte ettik ve kendisi günlük yaşantısını çekerek anlatma fikri ile yayın hayatına girdi. Sözü çok uzatmak istemiyorum , varı yoğu bu kanal olan kardeşime gerçekten yürekten bir destek ihtiyacımız var , gerek abone bağışlayabilecek gerek abone olacak ve gerek beğeni/yorum yapacak kişilerin desteğini istiyorum. Kendisi özünde de on numara bir insan , sizlere bu haber metnini de paylaşıyorum.

Haber linki; http://bursa24.com.tr/bir-engellinin-gunlugu-yayinda-h16560.html
Kanal linki; https://www.youtube.com/channel/UC2apttdaU2cQ9WvYNN4KuEA

Şimdiden teşekkürler.
contentwriter keremg corcilyoutube

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MrTimsah MrTimsah Bursa Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel Kalite Kontrol
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 158 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Konu güncel arkadaşlar , hala daha desteklere ihtiyacımız var.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al