Merhaba arkadaşlar Red Crucible Firestorm Oyunundaki Autobahn armored bölümünde yine uzmanlığımı konuşturup. Sahip olduğum APC Araçlarıyla Rakiplerime zor anlar yaşattım. APC Araçlar bilndiği gibi zırhlı persnel taşıyıcılardı. Sahip oldukları ısı güdümlü füzelelerle makineli desteği sayesinde ister Helikopter istersede orta zırhlı tanklara zor anlar yaşayabilecek kapasitedir. Ayrıa kendimi geliştirdiğimden hangi aracın neresinden yüksek hasar aldığını bildiğimden rakiplerim karşısında aşılmaz kale gibiyim.



Sahip Olduğum ve oyunda kullandığım Araçlar

PUMA G APC : Bu araç Alman yapımı olup hem hızlı hemde atış kabiliyeti oldukça yüksektir. Sahip olduğu Makineli tüfeği sayesinde hem askeri personeli avlamada hemde sahip olduğu 85 mm hasar ile Isı güdümlü füzesininde 650 mm hasarı ve takip sistemi sayesinde düşman nerede olursa olsun kaçamaz. Ancak hafif zırlı araçtır ve ana muhaerebe ağır zırhlı tanklarla birebir mücadele edemez !


Kurganets G 25 : Bu araç Rus yapımı olup Puma gibi hızlı ve atış kabileyetide aynıdır. Ancak kullanmış olduğu mühimmat hasarı Pumaya göre düşüktür. Makineli tüfeği 63 mm hasar verirken ısı güdümlü füzeside 600 mm hasar vermektedir.Ancak hafif zırlı araçtır ve ana muhaerebe ağır zırhlı tanklarla birebir mücadele edemez !

BRDM 2 G : Bu araç Menşei tam aklımda kalmadı ama Ya İngiliz yada Fransız olması lazım. Bu araç diğer iki araçtan farklı olarak hem hız kabileyti düşük hemde kullanımı zor bir araçtır . Ayrıca atış kabiliyiteide bu iki araca göre düşüktür. Puma Ve Kurganets sayinede 3 atım yapabilirken bu araç sadece bir atım yapabilmektedir. Kullanmış olduğu Makineli tüfek 63 mm hasar verirken ısı güdümlü füzesi sadece 500 mm hasar verebilmektedir. yani Hem yavaş gitmekte hem kullanımı zor hemde atış kabiliyeti ve hasar diğer iki araca göre düşüktür. Tek avantajı orta zırhlı bir araç olup dğerlerine göre daha dayanıklı ve ağır zırhlı muharebe tanklarına kafa kafaya gelebilmektedir.