lostyazilim
tr.link

Farklı Bilgiler | Youtube

4 Mesajlar 967 Okunma
acebozum
tr.link

abdakgl abdakgl YouTube Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Hemşire
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 169 / 169
  • Ticaret 13, (%100)
Merhabalar arkadaşlar, 5 Ay önce başladığım ve büyük zevkle uğraştığım YouTube kanalıma destek olmak için eksik ve hatalarımı belirtirseniz memnuniyet duyarım. Eğer ilginizi çeker ve videolarımı izlemek isterseniz Abone olmayı unutmayınız.

Kanalım: www.youtube.com/c/farklibilgiler

wmaraci
reklam

kaanoran kaanoran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** O**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum eline sağlık, şuan dinleyemedim ama görüntüler hakkında şunu söyleyebilirim; hangi montaj programını kullanıyorsun bilmiyorum ama fotoğraflar görünürken yavaş yavaş yaklaştırabilirsin görüntüleri. Senin tarzında çoğu kanal bunu yapıyor. Onun dışında bence bir logo hazırlayıp videolarının kapak resimlerinin kenarına koyabilirsin.

Ben de yeni açtım kanalımı daha 1 ay oldu. Seninde yorumlarını alabilirim, ayrıca bu forumda bir yazı gördüm bir arkadaş youtuber içerik oluşturucular olarak birbirimize destek olarak bir skype grubu kurup birbirimizin videolarını besleyelim demişti. Fikir çok hoşuma gitmişti. Eğer bir 100 kişi olursak videolara iyi bir ivme yakalatabiliriz bence. Gerçi sen ivmeni yakalamışsın ama ben yine de sorayım bu tarz bir şeyin içinde olmak ister misin ?

abdakgl abdakgl YouTube Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Hemşire
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 169 / 169
  • Ticaret 13, (%100)

kaanoran adlı üyeden alıntı

Dostum eline sağlık, şuan dinleyemedim ama görüntüler hakkında şunu söyleyebilirim; hangi montaj programını kullanıyorsun bilmiyorum ama fotoğraflar görünürken yavaş yavaş yaklaştırabilirsin görüntüleri. Senin tarzında çoğu kanal bunu yapıyor. Onun dışında bence bir logo hazırlayıp videolarının kapak resimlerinin kenarına koyabilirsin.

Ben de yeni açtım kanalımı daha 1 ay oldu. Seninde yorumlarını alabilirim, ayrıca bu forumda bir yazı gördüm bir arkadaş youtuber içerik oluşturucular olarak birbirimize destek olarak bir skype grubu kurup birbirimizin videolarını besleyelim demişti. Fikir çok hoşuma gitmişti. Eğer bir 100 kişi olursak videolara iyi bir ivme yakalatabiliriz bence. Gerçi sen ivmeni yakalamışsın ama ben yine de sorayım bu tarz bir şeyin içinde olmak ister misin ?

Görüşlerin için çok teşekkür ederim, içinde olmak tabi isterim, ayrıca şuan talihsiz bir durum yaşamaktayım. Adsense hesabım çok önceden sahte tıklamadan kapanmıştı ama kanalım bağlı değil diye etkilenmedi partnerdeydim partner değiştirmek için mevcut partnerden çıkınca direk adsenseye bağlandı ve kanalın para kazanması kapandı :) yani büyük ihtimal kanalım ve emeklerim çöp oldu. Açılması için uğraş var ama kesinlik yok yeni kanal ile yola devam etme gibi bir durum olabilir. Kanalınızıda gönderin keyifle inceler görüşümü belirtirim. :=)

kaanoran kaanoran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** O**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Anladım dostum bilgim olduğu bir konu olsa yardımcı olurdum ama maalesef daha o noktalara gelemedim.
Benim kanalım da bu ;

https://www.youtube.com/channel/UCTVKPZI_if8sfiJ67-Wc2vA

Eğer sorunu düzeltirsen dediğim grup için bana mail atarsın :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al