Kapalıçarşı altın toptancısı olarak akla gelen firmalardan biri olan Garden Gold, tecrübe, kalite ve memnuniyeti bir arada tutmayı kendine görev edinmiştir. Kapalı çarşı altın toptancılığı kuyumcularından biri olarak iş hayatına başlamış fakat gelişen ve değişen dünya düzenine ayak uydurmayı hedefleyen firmamız eğitim ve tecrübeyi de bir arada tutmakta ve bunun sonucunda koşulsuz müşteri memnuniyet elde etmektedir. Kuyum kelime anlamı olarak değerli taşlardan yapılan eşyalar demektir, kuyumculuk ise onları işleyen ve satışa sunan bir iş koludur.

 

1460 yılında kurulan Kapalıçarşı'da, kapalı çarşı kuyumculuğu yapmak normal kuyumculuk zanaatinden farklıdır ve uzun yılların birikimine sahip olan firmamız geçmişten öğrendiği ve gelecekten umduklarıyla harmanlanmış bir işçilik, memnuniyet ve kalite timsali olmuştur. Firmamız, müşterilerine, kuyumculuğa eski ama yeni bir tarz getirmek amacıyla, ünlü Türk motiflerini işlemek ve onları uyarlamak amacıyla yeni ve kreatif modeller sunmaktadır.

 

Türk motiflerini kullanmak ve geliştirmek isteyen firmamız aynı zamanda Avrupa takı fuarlarında ülkemizi ve Türk insanının el emeğini temsil etmektedir. Bir kapalı çarşı kuyumcusu olan firmamız Garden Gold'un ürünlerini dünyanın bir çok yerinde mağazalarda görmek mümkündür.

 

https://gardengold.com.tr/