Henüz adını bile söyleyemeyen 2 yaşındaki youtube fenomeni adayı Renk, öğretmen annesi ve yönetmen babası aracılığıyla sizlerle buluşuyor! Peki neler var kanalımızda? Türkçe çocuk videoları, bebek oyuncak videoları, okul öncesi etkinlikleri ve Renk bebeğin birbirinden güzel deneyimleri...
Hepsi ve daha fazlası için Gegemi TV'ye abone olup takipte kalın, birlikte çok eğleneceğiz. 5 şubat 2019'da açtık kanalımızı herkesi bekleriz...
Öncelikle maşallah diyerek başlamak istiyorum yoruma. Çok tatlı kızınız var. Hep hayalimdir kız babası olmak. 5-10 tane kız çocuğum olsa anca geçer hevesim. :)
Videoya ve kanala gelirsek şayet çok eğlenceli bir iş çıkarmışsınız. Umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz. Başarılar diler, kızınızın gözlerinden de öperim. :)
Öncelikle maşallah diyerek başlamak istiyorum yoruma. Çok tatlı kızınız var. Hep hayalimdir kız babası olmak. 5-10 tane kız çocuğum olsa anca geçer hevesim. :)
Videoya ve kanala gelirsek şayet çok eğlenceli bir iş çıkarmışsınız. Umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz. Başarılar diler, kızınızın gözlerinden de öperim. :)
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için hocam :)
Kanal içeriğini oluşturmaktan yana çok bir sıkıntım yok ufaklık sağ olsun malzemeyi veriyor eh bizde yapıyoruz 12-13 senedir ana akım medyada bu işi zaten.. Tek derdim kanalın yayılması seo, meo onlarla ilgili tavsiye alabilirim bilgili arkadaşlardan..