-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kanalınızı beğendim ama ; malesef küçük çoçuklar sizin kitleniz genelde saçma sapan videolar izliyor (küçük kuzenimden biliyorum slime vs izliyordu bir ara )bu tarz videoları çok az izlerler kanalınıza abone oldum başarılar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçerikleriniz çok güzel İnşallah zamanla bir yerde abone patlaması olur.Sabır.Benim tavsiyem arkadaşlar her gerekeni söylemiş konuyu genişletin çocuğunuzla ilgili değişik entrasan videolar çekin şaka komedi tarzı garip gibisinden bunları önerebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam 2015'te yüklediğim bir video geçtiğimiz hafta izlenme almaya başladı ve tek başına haftada yaklaşık 50 TL gibi gelir getirdi. Bir süre daha böyle devam eder. Olay aslında çığ oluşumu gibi. Birkaç kişi sosyal medyada videonuzu paylaşmaya başlasın, videoya yorum yağmaya başlıyor devamı geliyor. Şans ama hangi video ne zaman tutar belli olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Naçizane tavsiyem videoları 10 dk altında tutmamaya çalışınız, daha çok yarışma tekerleme vb gibi çocuklarla yapılan etkinlikler kanalınızın abone sayısını arttıracaktır.