Öncelikle azminden ve başarından dolayı tebrik ediyorum. Kanalına abone oldum bu şekilde devam et. Grafik anlamında her türlü ihtiyacın için her zaman yazabilirsin seve seve koşulsuz, şartsız yardım etmek isterim. :)
Çok teşekkür ederim ilginiz ve gösterdiğiniz desteğiniz için:)
youtube algoritmasına kendini sevdir :) sürekli video atıp ben burdayım diye hatırlat kendini günü vaktı geldiğinde algoritma seni üstlere taşıyacaktır
Evet sonradan böyle olması gerektiğini anladım bu yüzden haftada bir kez bile olsa mutlaka video paylaşmaya ve çoğaltmaya devam edeceğim. Teşekkürler:)
Geçenlerde yaşadığım yanlış işlemden ötürü kanalımda bazı şeyler sıfırlandı. Ve neyseki videolarım duruyor. Sıfırlanan şeylerden en önemlisi ne yazık ki aboneler oldu. 500'den fazla aboneye sahip olurken yaptığım hatadan ötürü hepsi gitti. Buradan daha önce abone olmuş arkadaşlar var ise tekrar abone olursanız sevinirim. Teşekkürler.
burada önerdiğiniz "Hücre 7 Mucizesi" filmini bir kaç sene önce izlemiştim. Gerçekten dram dediğin böyle olur türünden bir film! İzlemeyen arkadaşlar varsa bir an önce izlemelerini öneririm. Diğer tavsiyelerinizide vakit buldukça izleyeceğim.
UnalKorkmaz Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi o videoda yer alan filmi özellikle paylaştım.Diğerleri için şimdiden keyifli seyirler dilerim :) Bu tarz paylaşımlarım yine gelecektir.