Arkadaşlar biliyorum ki diyeceksiniz artık önüne gelen oyun kanalı açıyor bi esprisi kalmadı. Ben de dün itibari ile bunlardan biriyim ancak bunların arasından sıyrılma konusunda kararlıyım. Yeni bir oyun kanalı açmış bulunmaktayım ve hem destek hem de önerilerinize ihtiyacım var.
Daha çok Let's Play tarzında yapmayı planladığım kanalda şu an için R6 Siege, Overwatch ve Oxygen Not Included oyunlarını oynamayı planlıyorum. Tabii ki izleyici kitlesine göre daha da şekillenecektir ancak henüz böyle bir kitle olmadığı bir gerçek.
Logo ve kapak fotoğrafı şu an için geçici olarak koydum. Logo, kapak ve hatta isim konusunda dahi değişikliğe gidebilirim.
Elimdeki imkanlarla bir kitleye ulaşabilmek için neler yapabilirim? İlk video'daki sesten oldukça rahatsız oldum ve yeni bir kulaklık aldım. Gerek konuşma, gerek içerik, gerek hata, gerek eleştiri yönünden her türlü yoruma açığım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. :)
Kanal Adresi : https://www.youtube.com/channel/UC280KaLvXYEF67JgFRAn04Q/featured