-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
You Tube Mart-Nisan-Mayıs derken en son
Şu anda beklemedeki YouTube İş Ortağı Programı başvurularını incelemeye devam ediyoruz. Haziran sonunda değerlendirmeleri tamamlamış olmayı umuyoruz. Sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.
Demişlerdi hala bir kıpırtı yok belliki you tube bizle kafa bulunuyor. Bunun en büyük sebebi Türkiye ile Amerika arasında yaşanan devletler arası sorunlar göstermelik olarak belli hesapları açtılar ama büyük çoğunluk şuan para kazanmaya kapalı..
Youtube kimse ses çıkarmayınca kefyi yerinde 400 K!lık videom yatıyor dünya kadar gösterim alıyorum 5 kuruş kazanamıyoruz. Verdikleri tarihler yalan dolan..
Youtuberlar toplanalım twitterdan you tube yüklenelim ortak hareket edelim gerekirse Artık Yeter Yerli You Tube istiyoruz diye tag açalım sesimizi duyuralım
Bence oldukça etkili olacaktır birlik olalım aynı anda gündem oluşturalım watsahptan grup oluşturalım belli bir sayı oluşturduğumuzda çalışmaya başlayalım
You tube Türkiyenin gücünü gösterelim
Katılmak isteyenler konunun altına yazabilir
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İzlesene var yerli youtube olarak bakarsanız olaya. Lütfen yanlış anlamayın amacım konuyu saptırmak falan değil sadece Türk yapımı farklı bir mecra olduğunu söylemek için yazdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Mesele aslında Türk yapımının yanında You Tubenin Türkiyeye koyduğu ambargoya karşılık vermek siyasi ve devletler arası problemler yüzünden you tube hesaplarını incelemeye aldılar göstermelik bir kaç hesabı açtılar geri kanal tüm hesaplar aylardır beklemede aslında konuyu net olarak anlatabildim diye düşünüyorum ama youtuber olan arkadaşlar konuyu daha iyi anlayacaktır
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
eksiblog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
HAKKI SAVUNAN
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İzlesene Kullanıyorum Youtube Kadar Para Kazanıyorum Ve Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı