-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ronins adlı üyeden alıntı
Düşüncem bu yandan ve bir yandan da kapatılmasını istiyorum nedensizce :) ne yazık reklam için bir çok güzel olanak sağlasa da diğer konular için genel olarak zarar olduğunu düşünüyorum.. belki de myspace gibi bir sitemizi raflara kaldırdığı içindir :)
Hocam ben kaldırılmasından yana değilim aslında. Yonjaa, netlog vs. gibi platformlarda vardı ahh ahh ne günlerdi :)
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
phpsever
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
onurkoseler adlı üyeden alıntı
Çoluk çocukun uydurduğu muhabbetlere inanmayın. Facebook kapanırsa Mark 1 gün de amerikada sokak dilenciliğine vurur parayla dengeleniyor o sistem kapanırsa Mark'ın ve bütün çalışanlarının hayatları biter.
kapanacak dediği site değil arkadaşım türkiyede erişim yasaklanack sadece onu bile anlayamıyorken neyin tartışmasını yapıyorsunuz.
https://git.io/vyrHQ ~ True Legend
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google+ istatistiklerialt üst etmş bir sosyal paylaşım sitesidir yine istatistiklere göre 2016 yılı itibari ile facebook'u yakalayacak ve 2020 yılında onu tarihin arşivine atacak
Not:Facebook'un babaanesi kaşar :D
Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Başbakan 30 Mart seçimi sonrası zaten kapatacakmış.
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
phpsever
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi böyle yazdım diye gt kılı hülogcu sanacaksın veya sandın. Söyleyeyim sana mhp-ciydim Alparslan TÜRKEŞ ölünce ülkü ocaklarını hapçı topçu nerde pis adam var yerleşti eskiden giderdik abiler sohbet için çay içerdik sonra fallafoş oldu ve bende içimde yaşamaa başladım bu duyguları. Hani beni akpci sanıyosan söyliyim dedim.
Ve ben hiç bir partinin partizanlgında yapmam. Kömür verecekler diye oyumu oğlumu işe alacaklar die oyumuda satmam satanlarlarıda Allah kahretsin şu millet bi ileri vitese takamadı hep geri geri geri . Eln gavuru birbiriyle birlik olur biz gt kadar ülkede birbirimizi parçalıyoruz.
https://git.io/vyrHQ ~ True Legend
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Siyaset yok sakin şu forumu paravan olarak kullanmaktan vazgecsek iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
Senelerdir ayni muhabbet her sene mart ayinda falan bu facebook kapaniyor :) sonra facebook kapanmamasi icin su sayfaya arkadaslarini davet et vs vs gibi olaylar cikiyor. Su an facebook kapanacagini sanmiyorum elbette her sey gibi dogar buyur gelisir ve olur olay bu kadar net ve basit saygilarimla.