Bazen denk gelmişinizdir Addmefast , İmacros , Addmefast botu 30 TL gibisinden. Addmefast genellikle Sosyal medya hesaplarındaki takipçileri artırmak isteyen Yada paylaştığı bir Facebook, Twitter güncellemesini daha çok kişiye ulaşmasını isteyen kişiler tarafından kullanılmaktadır. Addmefast Kredi kasma ve Bu kredileri ne şekilde değerlendireceğinizi birazdan tek tek açıklayacağız. Öncelikle Addmefast' e değinecek olursak

AddMeFast Nedir?

AddMeFast sosyal medya hesaplarını daha etkin şekilde kullanmak isteyenler tarafından yoğunlukla kullanılan bir takipçi artırma sistemidir. Addmefast sitesi ile sayfalarınıza beğeni kasabilir, bir fotografınıza beğeni sağlayabilir, Takipçi artırabilir yada bir paylaşımınızı kişilerin paylaşmasını sağlayabilirsiniz. Sistem ücretli ve ücretsiz üyelik üzerine çalışmaktadır. Ücretsiz üyelik ile de istediğinizden daha fazlasını elde edebilirsiniz. Bunun sırrı da İmacros olacaktır, ona birazdan değineceğiz. Site üzerinde size verilen krediler tükendiğinde imacros devreye girecektir. Bot otomatik olarak kişileri takip ederek ve beğenerek size kredi olarak geri dönecektir. Bu aşamaya birazdan değineceğiz. Yapabilieceğiniz işlemlerden bazıları



FB Takipçi
FB Sayfa gönderisini Beğeni ve paylaşımı
FB Fotograf beğeni
FB
FB Paylaş
Pinterest Takipçi
Pinterest Beğeni
Twitter Takipçileri
Twitter Tweetler
YT Beğeni
YT Abone
YT İzleme
Web Hit ... vs.
iMacros Nedir?

iMacros Firefox ve Chrome tarayıcısı üzerinde yer alan makro uygulama olup oluşturulan scriptler ile bir işlemi otomatik olarak yaptırabilirsiniz.Dilerseniz bir veriyi defalarca tekrarlamanız gerekmekte, onun için bir makro kaydedebilirsiniz. Biz İmacros eklentisini kredi kazanmak için kullanacağız.



Nasıl hızlı Puan Biriktirilir?

Addmefast ile Sosyal medya hesaplarımıza alacağımız beğeni ve takipçiler için kullanacağız. Normalde el ile saatlerce süren bir uğraş sonucu 100 200 kredi kazanabilir ama baya bir sıkıcı olabilir. İmacros ile ister Vds üzerinde isterseniz bilgisayarınız üzerinde çalıştırarak kazanabilirsiniz kolayca. Birde günlük olarak bonus veriliyor bunu almayı unutmayın tabiki. 50 Adet işlem yaptığınızda 200 Puan bonus vermektedir.



Addmefast scripti internette yer alan ücretsiz scriptlerden birisidir. Bunun için para ödemenize gerek yoktur. Yabancı siteler üüzerinde bulabilirsiniz. Bir çoğu çalışmamakla beraber elimizden geldiğince konuyu güncel tutup çalışan scriptleri yayınlamaya çalışacağız.

Nelere Gerekiyor


AddMeFast üyeliği ( Addmefast.com veya http://addmf.co/?O3IZXVT )
Firefox Tarayıcısı
iMacros Ekletisi ( Buraya tıklayarak yükleyebilirsiniz )
iMacros Scripti ( Yazının en altında yer almaktadır. )
Facebook Üyeliği + Twitter üyeliği + Google+ üyeliği



Konunun devamı ve Kaynak : imacros Addmefast botu