-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce bir bağlantının yanında Çeviri yap butonu hariç sevmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar birşeyler sezmiş ama bence tasarım olarak oldukça iyi :) (azcık google+ a benziyo ama olsun)
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
Mikro
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bunun yapımcısı şu anda yabancı ülkede okumakta oraya hizmet edeceğine ülkesine hizmet etmeye çalışıyor bence en byük + sı bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
orkut da türk yapımı ama brezilyalıların tekelinde, tasarımını çok beğendim, renklerden dolayı google+'a benzetiliyor, onu değiştirmek ve özgün bir renk kullanılmalı, o rengi gördüğünde o site akla gelmeli ilk.
Diğer bir konu ise, önyargılı eleştiri yapmaya lüksümüz yok, tam destek verilmeli. Bugün japonların tamamı mixi.jp 'deler, japon girişimi çünkü. Bizde yüzüne bakılır bir şey yokki "ne gerek vardı" diyelim. Adamlar yoncayı moncayı yapmışlar nuh nebi zamanında jsp ile asp ile, hala sistem aynı sistem geliştiremiyorlar, talep çok gibi görünse de bu onun iyi bir yapıya veya tasarıma sahip olduğunu göstermiyor.
Benim kafama takılan esas nokta şu, bu kadar iyi bir tasarım yapabilen biri ne kadar iyi programlamacıdır? Sadece Emre Baloglu ismi görüyorum. Tek kişiyle yürümez bu işler. Altyapıyı güçlendirecek bir ekip kurmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
sürekli sosyal ağ açılıyo bu ne ya :) yakında sosyal ağ siteleri tutmaz açma dicez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Proje Yöneticisi
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun. Başarılı olman dileğiyle dicem ama tamamen sana bağlı oyunlar, paylaşım kolaylığı, geliştiriciler çok önemli !!
mertcanermis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu proje tutarsa sahibinin başını belaya sokacak cinsten bir proje o sebepten ötürü tutmaması sahibinin egolarını yenmesi daha hayırlı olacaktır diye düşünüyorum ...