-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar Facebook sayfamın beğeni sayısı 18.721
Ancak erişimler çok düşük.Maksimum 600 kişi oluyor.2 aydır böyle kullanıyorum.Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Yoksa halledemez miyim? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Beğeniler arasında bot vardır.
Parayla beğeni aldın mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir arkadaşımdan almıştım sayfayı.Arkadaşlık sayfalarından beğenileri yaptım demişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Bot değilsede fake kullanıcı çok fazladır sayfanızda, arkadaşlık sayfalarının büyük çoğunluğu fake hesaplar biliyorsunuz... Eğer gerçekten yükseltmek istiyorsanız erişimlerinizi, 100 lira kadar bir sayfa reklamı ve arkasından verilecek küçük gönderi öne çıkartmalarla toparlayabilirsiniz erişimi, henüz sayfanız çok geniş bir kitleye ulaşmamışken yapmak, ileride yapmaktan daha iyi olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bot değilsede fake kullanıcı çok fazladır sayfanızda, arkadaşlık sayfalarının büyük çoğunluğu fake hesaplar biliyorsunuz... Eğer gerçekten yükseltmek istiyorsanız erişimlerinizi, 100 lira kadar bir sayfa reklamı ve arkasından verilecek küçük gönderi öne çıkartmalarla toparlayabilirsiniz erişimi, henüz sayfanız çok geniş bir kitleye ulaşmamışken yapmak, ileride yapmaktan daha iyi olacaktır.
Anladım.Yani reklam haricinde bir şey yapamıyorum :) Teşekkürler cevap için