-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla memnun değilim ben. Twitter'ın bir önlem alması gerektiğini düşünüyorum. Ancak nasıl bir önlem alır bilemem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende bu işi yapıyorum hocam fakat işte gelecek görmüyorum. Twitter kesinlikle önlem alacaktır hatta önüzümüdeki 3 yıl içerisinde takipçi sitesi diye bir şey olmayacak diye düşünüyorum :)
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
İyi güzel ekmek parasıda bugün #svsaghajbg tarzı bi hashtag gördüm hocam birde dünya gündemine giriyorlar Türkiyenin adı iyice çıkıyor ayıptır ya yapacaksan adam gibi yap ttni bizde yapıyoruzda bu kadar abartmıyoruz be
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam herşeye artık kılıf uyduruluyor öyle sistemler varki 2 dakika içerisinde 10 bin tweet atılıyor farklı iplerden farklı cümleler ile vs böyle bir sistemde twitter spam olarak görmüyor fakat twitter son iki yıl içerisinde çok büyük yenilikler yapmaya başladı bu ay içerisinde anlystic hizmetini ortaya koydular. Bu sorunun hallolacağını düşünüyorum zira twitter geçen aylarda 30 milyon bot hesap olduğunu açıkladı :) Bu bidiğiniz kirlilik ve ben bunu takipçi satışı yapan birisi olarak söylüyorum para kazanıyoruz ama kullanıcılar için pek iyi değil :) Ancak bu işin piyasasıda inanılmaz işliyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Oranın benim için çok uzun zamandır bir önemi yok. Reklam amaçlı olmasa bile eğlence amaçlı açılmış olan hashtaglar ile zaten niteliksiz bir konumda uzun süredir. Yok takım ttleri yok aşk ttl'eri yok bilmem ne tt'leri. Gerçek bilgi içeren başlıklar ise neredeyse yok seviyesinde.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk