-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Örneğin benim bazı tespitlerim var..
-Twitterdan gelenler hemen cikma oranini dusuruyor ve cok kisa duruyor.
-Facebook en saglam sosyal medya hit kanalim.Kaliteli iceriklerimde niş gruplarda anlık +40 - +45 kisi olabiliyor ve giren epey kaliyor..
-Instagramdan neredeyse degil, hic hit alamiyorum.
-Jetpack eklentisini sadece yazilari duyurmak oto paylasim olayi icin kuruyorum.
Sosyal medya dan siz nasil geri donusler aliyosunuz? Ozellikle twitterdan nasil daha fazla hit alabiliriz?
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Keyword ve güzel yazı yazmak gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
hhbozlak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster-Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eğer kullanmasını bilirseniz ve güçlü bir kitleye hitap ediyorsanız her türlü platformdan okuyucu çekebilirsiniz. Şuanda sosyal medya yaş ve kitle sınıflarına bölünmüş durumda mesela instagram'da genellikle Genç nesil bulunmakta Twitter'da bilgilenmek isteyen kitle bulunmakta fakat linkleri bot(virüs) paylaştığını zannedip tıklamıyor tıklasada kalmıyor hemen çıkıyor. Facebook'a gelecek olursak artık genelde yaşlı kesimin kullandığı Facebook eskiden çok güzel hit kaynağımızdı ama artık benim için hiçbir etkisi bulunmadığını düşünüyorum ve kullanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim kitlem genelde facebook kullandıgı için fb etkili fakat her konuyu otomatik olarak twitterdede paylaşmasına rağmen tek takipçi hataykünefe
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Yazdığınız içeriğe göre ve eriştiğiniz kişi sayısına göre değişir bu. "Hangi sosyal medya" sorusuna cevap vermeden önce "Hangi hedef kitle" sorusuna yanıt vermek gerekir. Bu sorunuza yanıt bulup, o yanıta göre mecra arayışı içine girmenizi tavsiye ederim.
Örneğin bir internet sitemiz 18-29 yaş aralığı ve 45-64 yaş aralığı için yayın yapıyor. 45-64 yaş aralığı için ağırlıklı hit kaynağı organik ve facebook ourken, 18-29 yaş aralığı için Instagram ve Twitter önemli bir hit kaynağı durumunda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ben 4000 kişilik facebook sayfamdan 100-150 hit alıyorum, instagram da 12k sayfamda ise 200-250 hit alıyorum, ama facebook daha kaliteli oluyor
hhbozlak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster-Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu tarz "dallama" diye adlandırdığımız şahısları kafaya takmayıp yükseliş hedefine odaklanmak daha mantıklı bence . Bilmediğiniz bazı sorularda yardım almak için soru sorduğunuzda cevap bulmak yerine aşağılarcasına gelen cevaplar alabiliyorsunuz . Ama onlara kalacak olsak yerimizde bile sayamaz daha aşağı düşeriz :) boşveriiiinn