NumanABi adlı üyeden alıntı
Dostum iki hesap çok çok farklı görünüyor.Birisinin resmi,bilgileri vs. görünmüyor fakat diğerinde hakkında bölümü dolu,resimler var ve 2 saat önce oluşturulmuş.
fb.com/r4.phtml benim hesabın da aynısını oluşturmayı dener misin?
buzmavisi adlı üyeden alıntı
1 mail ile iki hesap aciyorsan uyelikte sikinti var demek. Ama mail farkli isimler aynı ise bir galip yok derim.
RecLast adlı üyeden alıntı
Ozaman bir email de 2 tanemi hesap olmuş oluyor? Şuan tam anlatamadığından dolayı millet bi garipsiyor. Tam olarak anlattığında olay çözülecek bence ki ben açık olduğunu düşünmüyorum ^^
sahinyghs adlı üyeden alıntı
Gidin jorge alton mudur nedir aynı isimle hesp açın kısa isim oluştumayın (facebook.com/enes.sahin34) gibi . Sonra linke bakın eğer "facebook.com/Jorge-Alton/1xxxxx" ise bu bir açık DEĞİLDİR. Kullanıcı idi aymıdır ama sayı id i farklıdır . Ama eğer "facebook.com/baskabişey/1xxxxx" ise bu bir açıktır.
Yorumlara bakarak cevap yazınız hep acıkladım.
Tecrubeli birisi olmasam buraya yazmazdım.
Birazdaha acıklasam acıgı size anlatacagım.Bu 2. acıgını buldum daha oncede istek acıgı vardı.Suan kapattılar.Siz benden iyi bilyorsanız acık degil size gore
5 yılımı verdim sosyal medyaya.Hayla inanmıyorsanız Video cekip atacagım.
2 hesabın sadece 1 tanesini actım.
Digerini kendim düzenledim.Zaten acıgı duzenlerken buldum.Oyuzden foto ve bilgilerini girdim.1 hesap acıp digerinin sadece mailini girip acabiliyorum.İd ve mail degisiyor sadece.
Yakında Video atacagım arkadaslar.