-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Bu nedir arkadaşım ya facebookta bi siteye tıklamıştım siteye nasıl bir kod ekledilerse siteye girdikten sonra durmadan birisinin duvarına o sitenin linkini yolluyarak mesaj atıyorum nasılbi dandik saçma islerle uğrasıyor bunlar anlamiyorum cıldırmak üzereyim nereseyse
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Şifrenizi mailinizi filan değiştirin,bu aralar çok sık var bu reklamlardan.
sosyalme.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O işlere girmedim hiç arkadaşlarım ailem herkes toplam facede 300 kişi falan var :) herkesde o olay var bende yok.. Uygulamalara falan git diyorlar oda adamın profiline sallıyor mesajları
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
ya arkadaşlar bunu yapan bi webmaster bizde uğrasıyoruz bu işlerle ama nasıl bi mantıksızlık nasıl bir iştir insanların kişiseline müdahale etmek nerde bu facebook yöneticileri anlamiyorum adamlar para saymaktan siteyle ilgilenemez oldu hersey yapılıyor bu sitede yapılmayan birsey kalmadı
1 kişi bu mesajı beğendi.
fhuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sistem öyle değil aslında eskiden wall pos sistemi vardır genellikle uygulamalarla yapılırdı ama bu biraz daha karısışık bir sistem bunu yapan iki şerefsiz bulundu aama yapılcak bir işlem yok hadi ücüncü sahıs reklam engellemesi yapılsa ama ücüncü sahıs yok tamamen sen yapıyorsun elinden olmadan.Benim sana tavsiye edecegim şey yine de dene derim.Birincisi güvenlik ayarlarından https yi aç tarayıcılarını sil tekrar kur.sol reklam ayarlarından üçüncü sahıs reklamlarını engelle birde kullandıgın tüm uygulamaları ipal et. Bunu tavsiye ederim suanlık çünkü tam olarak neyle bulaşştıklarını bilmiyorum.Allaha şükür şuana adar facebook ile hiçbir sıkıntım olmadı sadece kullanmasını bilecez ve dikkatli olacaksınız.Ayrıca sitemdeki facebook güvenlik önlemlerini okumanız sizin lehinize
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
bu face sadece ailem ve arkadaş cevrem tarafından biliniyor durmadan birilerine abone oluyorum sayfa beğeniyorum :) nasıl yapıyorum bende bilmiyorum faceye bile doğru düzgün girmem ama neden se durmadan sayfa beğeniyorum millete abone oluyorum bu facebooku cıkarana diyecem olmayacak :)
hkn
İcraat Vakti...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
65 / E
-
Meslek
arıyor...
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyice b*kunu çıkardılar wallpost silmekten bıktım artık arkadaşlarımın duvarımda bişi paylaşmalarını kapattım kökten kurtuldum. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
ben silicem faceyi nerden sileceğimide bulamadım :D
fhuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook suan öyle bir haldeki tek bir link ile hesap bile çalınıyor normal şartlarda bir hesabı calmak artık o kadar ugrastırmıyor bile hotmail bile 2009 dan sonra bir çok zorluk çıkarmasına ragmen facebbok açık üstüne açık veriyor