Meric
Atam izindeyiz!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Facebook hesabımı geçici olarak kilitledi. Ben de resimdeki etiketli kişileri doğru bildim ama bir türlü mobil onay kodu gelmedi :( Bir çok kez istediğim için You are trying too often. Please try again later. mesajını veriyor. Hattım Avea. Ne yapmam lazım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam hesaınızı fake olarak gördüyse face geri vermiyor. Benimde bir hesabım gitti öyle Fakeydi ancak bende resimleri tanıyordum yine
1 kişi bu mesajı beğendi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynısı benim fake olmayan hesabıma yapıldı. Geri almak için 24 saat facebookla mücadele ettim. Sonunda aldım bu sefer de güvenlik nedeniyle sürekli hesabı kilitlemeye başladı. Tam kurtuldum derken, 30 gün ceza verdi :) Yani anlayacağınız facebook insanları hem mağdur ediyor, üstüne de sizi suçlu buluyor. Dün resmen taş düşürdüm, öyle sinirlendim ki... Birkaç yabancı kişiyle görüşmem olmasa lanet olsun facebook'a. Hesabı geri almanın bir yolu var. İstersen bana özelden yaz sana yardımcı olayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
✂------------------------
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçmiş bir konu ama başıma geldiği için yanıt vermek istiyorum. Lütfen AVEA ve alt yapısına sahip (***** Mobil, Fenercell vb.) hatları kullanmayın Facebook'ta. Çok ciddi hatalar verebiliyor. Başıma geldi ve daha da kullanmıyorum. Bu konu tamamen Facebook'un keyfine kalmış bir durum.
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yurt dışıı çıkışlı bir no yazarsan büyük ihtimalle gönderir kodu benim orjinal hesabım öyle kitlenmişti arkadaş sağolasın.
Meric
Atam izindeyiz!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Sorunu çözdüm ertesi gün tekrar istedim ve mesaj geldi :) Bu sefer de 30 gün beğeni engeli koymuşlar :D Neyse buna da şükür.