lostyazilim
tr.link

Facebook Hesabımla Yaptığım Yorum Gözükmüyor

4 Mesajlar 13.000 Okunma
acebozum
tr.link

baran1905 baran1905 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 49 / 58
  • Ticaret 0, (%0)
Facebook hesabımla facebook sayfalarına veya Facebook yorum eklentisi olan sitelere yorum yaptığımda başka kişilerde görünmüyor bu neden kaynaklanıyor ve nasıl düzeltebilirim acaba ?

elektronikssl
webimgo

NRSTL NRSTL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ü**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Selam, aynısı geçen gün benimde başıma geldi. İki ihtimal var, birincisi arkadaşlarını engellemişsindir. bu yüzden kimse görmüyordur paylaşımlarını. Ayarlara girip orayı bir kontrol edebilirsin. İkincisi de arkadaşların seni takip etmiyordur (kapak fotoğrafının orada takip et butonu var o aktif değildir). Ben bu yolları deneyerek paylaşımlarımı görünür hale getirdim. Umarım anlatabilmişimdir.

baran1905 baran1905 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 49 / 58
  • Ticaret 0, (%0)

NRSTL adlı üyeden alıntı

Selam, aynısı geçen gün benimde başıma geldi. İki ihtimal var, birincisi arkadaşlarını engellemişsindir. bu yüzden kimse görmüyordur paylaşımlarını. Ayarlara girip orayı bir kontrol edebilirsin. İkincisi de arkadaşların seni takip etmiyordur (kapak fotoğrafının orada takip et butonu var o aktif değildir). Ben bu yolları deneyerek paylaşımlarımı görünür hale getirdim. Umarım anlatabilmişimdir.

Benim anlatmak istediğim farklı bişey mesela sizin sitenize facebook hesabımla yorum yaptım onu ben tek görüyorum başka ziyaretçiler görmüyor bu yeni olan bir durum düne kadar sorun yoktu

NRSTL NRSTL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ü**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Bende ondan bahsediyorum zaten. Aynısı 2 gün önce benim başıma geldi. Siteye facebook yorumu eklenmiş oradan yorumdan bulundum fakat arkadaşlarımın bunu görmediğini farkettim. Yukarıda anlattığım yöntemleri deneyerek sorunu çözdüm.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al