netbozum
wmaraci reklam

Facebook için böyle bir fikrim var ama.

3 Mesajlar 668 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 668 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

GokuFTW GokuFTW GROVE4LİFE Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 53 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

Merhabalar 2007 yılından bu yana açtığım +50'nin üzerinde hesap var özellikle son 2 yılda 30 hesap açtım.Sebebi sistem hataları ve yoğunluğu.Fake hesaplarımla spam yapabiliyorum herşey yapiyorum ancak hesabım kapanmıyor.Ancak gerçek hesabımla arkadaşlarımı ekliyorum hemen ya engel yada kilit geliyor.İşin komiği ne onay kodu geliyor nede Kimlik cevabı geliyor.Ben bu konuda bir fikir ürettim ama Facebook'a bunu mesaj olarak nasil gönderebilirim.Görmeyeceklerini bende biliyorum ama 'ya tutarsa?' hesabı :)

Şimdi biliyorsunuz ki Facebook'ta doğrulanmış hesaplar var.Bunlara birde onaylanmış hesap seçeneği eklense.TC Kimlik No ve Telefon numarasıyla 2 onay alan kullanıcılar onaylanmış kullanıcı olsa ve kısıtlar kalksa daha güzel olmaz mı?Türkiye'de ki çoğu WM forumu telefon ve tc onayı ile çalışmaya başladı.

Siz bu fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz?

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

steel steel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ne yaptığı belli değil
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 961 / 70
  • Ticaret 12, (%92)
Tc numarasını %75lik kısım vermez bence

Ronins Ronins Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 30 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
facebook tc kimlik istiyor gerekirse ama kısıtlamalar sahte kişiler olduğumuz için değil spamı durdurmak ya da sürekli birileri ekleme mesaj atıp yorum yapıp rahatsız etmemeleri için uyguluyor

ek : tc no dan kastım kimlik resmi isteyebiliyor hesap onayı için mühürlü olan arkalı önlü :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al