lostyazilim

Facebook paylaşımı yapanlar

25 Mesajlar 2.519 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MehmetCetinn MehmetCetinn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 14 / 5
  • Ticaret 16, (%94)

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam siz konu olarak mı site olarak mı reklam veriyorsunuz? Yani ilgi çekici bir konu mu yoksa site ismi olarak mı?

Konu olarak hocam, normal konularla hit çekemezsiniz. Güncel ve popüler şeyleri takip etmelisiniz, sitenize eklemelisiniz. Geri kalanını bana bırakın ya da ekleyeceğiniz konuyu ben söyliyim siz linki verin ben paylaşımı atayım :)

wmaraci
reklam

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

Makalehizmetim adlı üyeden alıntı

Konu olarak hocam, normal konularla hit çekemezsiniz. Güncel ve popüler şeyleri takip etmelisiniz, sitenize eklemelisiniz. Geri kalanını bana bırakın ya da ekleyeceğiniz konuyu ben söyliyim siz linki verin ben paylaşımı atayım :)

Hocam biz haber sitesi değiliz. Çünkü ortalık haber sitesi ile dolu. Ayrıca kalıcı makaleler yazmak daha mantıklı. Yine de gündemden uzak değiliz. Makaleleri profesyonelce yazıyoruz. Sitemize bakıp ipucu verebilir misiniz şu makale iyi gider diye?

• Üyelik 11.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 14 / 5
  • Ticaret 16, (%94)

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam biz haber sitesi değiliz. Çünkü ortalık haber sitesi ile dolu. Ayrıca kalıcı makaleler yazmak daha mantıklı. Yine de gündemden uzak değiliz. Makaleleri profesyonelce yazıyoruz. Sitemize bakıp ipucu verebilir misiniz şu makale iyi gider diye?

Sonuçta hit alıyosun? Gelen hit sonuçta farklı ip farklı insanlar, sitende geziniyor. Siten yine yükseliyor yani her türlü. Haber sitesi olmasına gerek yok ben mesela instagramxxxxxxxx.com alan adıyla bile hit almıştım bu şekilde. Yine aynı şekilde takixxxxxx.org adresiyle bir günde 8 bin hit aldığımı bilirim. Konuyu silmezseniz zaten google'a konu oturduğunda artık hitler google'dan gelmeye başlıyo..

spyturk spyturk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Makalehizmetim adlı üyeden alıntı

Vallahi dediğiniz işlemi bugün tekrardan uyguladım. Anlık olarak 394 kişiye ulaştım gece 12'i bekliyorum toplam kaç kişinin siteye girdiğini görebilmek için. Yalnız her haber tutmaz bu işte, inceliği ayrıntısı paylaştığınız sayfanın gideri yani etkiletişimi olması lazım.

Dileyen arkadaşlarla çalışabilirim. Gece 12 den sonra da resmi buraya yüklerim. Ayrıca kullanıcılar hemen çıkış falan yapmıyor çoğu site içerisinde geziyor organik olduğu için.

Hocam ben de e-ticaret siteme bu şekilde reklam vermek istiyorum. Kiminle çalışıyorsunuz irtibat kurmak isterim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 14 / 5
  • Ticaret 16, (%94)

spyturk adlı üyeden alıntı

Hocam ben de e-ticaret siteme bu şekilde reklam vermek istiyorum. Kiminle çalışıyorsunuz irtibat kurmak isterim

kimseyle çalışmıyorum, kendi stratejim sayesinde oluşuyo hocam.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al