lostyazilim

Facebook reklam üzerinden satış

4 Mesajlar 786 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Horseman53 Horseman53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek GIDA
  • Konum Rize
  • Ad Soyad N** I**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 29 / 10
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim bir facebook sayfam var 10k komedi sayfası. Yalnız aklıma yeni bi proje geldi ucuz maliyetlere sahip çok güzel kristal boncuklar satılmakta bunlardan belli miktarda sipariş verdim isime özel tesbihler tasarlayip facebook üzerinden sponsor aracılığı ile satışa sunacağız inşallah. Yalnız bunun için sıfırdan bir sayfa mi oluşturmalıyız yoksa elimizde ki sayfanın ismini değiştirip bu sayfa ile mı çalışmalıyız henüz karar veremedim neyse bunlar hallolur yalnız buna benzer işlerle uğraşan arkadaşlara sormak istiyorum nasıl bir başlangıç yapmalıyım hedef kitleyi nasıl belirlemeliyim kargo sirketleri ile nasıl anlaşma sağlayabiliriz bunların cevabı benim için çok önemli zira evleneceğim ek olarak zarar yapmadan kazanca ihtiyacım var bulgura giderken elimizde ki pirincten olmamak için size ihtiyacım var.

bkz; facebook uzerinden yeni bir projeye atılmak istiyorum ama yolu yordamı nedir acemisiyim yardiminiza ihtiyacım var.

wmaraci
reklam

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Horseman53 Kargo ile anlaşmanız için firma ünvanına sahip olmalısınız.Şahıs firması olabilir veya basit usülden vergi levhası yoluyla anlaşma yapabilirsiniz.Mevcut sayfanızda belirli bir kitle varsa öncelikle satışını yapacağınız ürünün bu kitleyle uyuşup uyuşmadığına göz atın.Zaten uyuşmuyorsa vakit kaybetmeden instagram hesabı açıp orada hesap geliştirip satışlarınıza başlayın..
Horseman53

kişi bu mesajı beğendi.

Horseman53 Horseman53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek GIDA
  • Konum Rize
  • Ad Soyad N** I**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 29 / 10
  • Ticaret 4, (%100)

narinhosting adlı üyeden alıntı

Horseman53 Kargo ile anlaşmanız için firma ünvanına sahip olmalısınız.Şahıs firması olabilir veya basit usülden vergi levhası yoluyla anlaşma yapabilirsiniz.Mevcut sayfanızda belirli bir kitle varsa öncelikle satışını yapacağınız ürünün bu kitleyle uyuşup uyuşmadığına göz atın.Zaten uyuşmuyorsa vakit kaybetmeden instagram hesabı açıp orada hesap geliştirip satışlarınıza başlayın..

yani hocam instagram daha mi uygundur bu işler için ben fazla kurcalamadim instagramda nasıl dönüyor reklam işleri falan

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Horseman53 Bu satışlar için artık instagram tekel olmuş girin inceleyin zaten anlayacaksınız :) Reklam işlerine gerek bile yok bence kullanıcı odaklı paylaşımlar yapın hesabı geliştirene kadar 2-3 ay uğraşın 10-15 k dan sonra başlayın günde 1-2 satış paylaşımı yapmaya.Ama aktif olmak gerekiyor.Takipçilere arkadaşlarını etiketlemeye teşvik edip takipçi sayınızı ve ulaşabildiğiniz kişi sayısını arttırmanız gerekiyor.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al