-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar facebook reklamı vereceğim 10 TL lik bir toplam bütçe ile başlayacağım süreyi facebook'un otomatik süresine bırakıcam ancak söyle bir şery sormak istiyorum ilk defa reklam vereceğim için tereddütlerim var. Şimdi bu 10 tl neye göre gidicek yani beğeni başınamı gösterim başınamı ben her beğenide para kesilmesini istiyorum mesala bunu nasıl ayarlayacağım.
Bu işi yapmış olan tecrübelerini yazarsa sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O "neye göre gidecek" kısmını sen belirliyorsun ek olarak otomatik süreye bırakma süreyi sen kontrol et.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Baattin olayının reklamla alakası yok. Baattin, bir karikatür karakteri, sivri zekalı biri konuşma balonlarına twitter ve facebook'ta denk geldiği ilginç tespitleri yapıştırdı, kısa sürede yayıldı. Bu daha çok sosyal medyayla alakalı bir durum.
Ben, reklam verip vermeme konusunda tereddütte kaldığını düşünerek size değeri yüksek bir referans sundum. Büyük bir teknoloji sitesi tecrübesini anlatmış ve doğru bir seçim olmadığını söylemiş. Gerisi size kalmış birşey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Facebook'a reklam vermeyin kanımca,bir dünya saçma reklamlar verildi.Hani şu "kız bulun" "ciddi evlilik sitesi" gibi reklamlar.Bu yüzden insanlar artık reklamlara bakmıyor bile.Bir blogla vs anlaşın.Şahsen ben amatör bloglara girdiğim zaman reklamlarına tıklıyorum.