-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
100.000+ Sayfam var web sayfamda var Facebook sayfa doğrulama nedir ne işe yarar ve neden sayfam için ektra para harcamalıyım. Nilgi veirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
KerimYaman adlı üyeden alıntı
Ben her hangi bir ücret istemiyorum. Kimseye de aracılık yapmıyorum. Sadece bana imkan sunacak birini arıyorum. Kişi seçme hakkım saklıdır.
Sana imkan sunulmasindan bahsediyorsun; kriterler belli, sitesi olan ve profesyonel gorunume sahip olan herhangi bir sayfaya işlem yapilacagindan bahsediyorsun, yani bu sartları taşıyan bir kişinin başka bir masrafı yok söylediğine göre.
Madem öyle işlemi sen yapacaksan burada belirt, imkanı olanlar uygulama yapsın, başkası yapacak ise onunla iletişime geçelim, gizeme ne gerek var diye düşünüyorum.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
site, profesyonel kapak ve profil tasarımı ve profesyonel bir site tasarımı mevcut bende?
http://www.caddeteam.net/
https://www.facebook.com/Caddeteamm/
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Facebook doğrulama için bize mesaj göndermeyin, biz kendimiz seçeriz, bunun başvurusu vs yoktur diyor. O nasıl oluyorki öyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesaj yazmıştım göremedim, neyse :/
Arkadaşlar bu konu hakkında tartıştığınızı görüyorum. Facebook bu etkinliği arkasında belirli bir algoritma yatıyor. Ben size algoritmaya etki eden en sağlam ipcunu vereyim.
"TESCİLLİ BİR İSME SAHİP OLMA VE TAKLİT EDİLME"
5 binlik - 3 binlik onaylı sayfalar görüyorsunuz. Bunların onaylı olmasının en büyük sebebi daha önce Facebook'a şikayet bildiriminde bulunmaları. "Peki ne şikayeti bu?" derseniz tabiki mükerrer sayfa şikayeti.
Eğer siz tescilli isme sahipseniz ve çok fazla sayfa sizin gibi gözüküyora bu sizi onlardan ayırmak için bir sebep.
Kişisel Facebook sayfalarında da isim tescil yerine sosyal katkı değerlendiriliyor.
Bu bahsettiğim onay kabul algoritmasına en büyük etkenlerden biri tabi bunun gibi daha bir çok etken var.
Ek Olarak: @[KerimYaman](userid:33201) kardeş benden bahsetmişsin ama ne benim mesajım nede senin mesajın gözükmüyor hayırdır yau