-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook'ta bir sayfamız var. Sayfayı bana bir arkadaşım çok ilgilenemediği için devretti. Sitemizin haberlerini orada yayınlıyoruz. Sayfayı biz devraldıktan sonra uzun bir süre yaklaşık 2 ay gibi yeni beğeni olmadığı gibi sayfa üye sayısı biraz azaldı. Sanırım günlük paylaşım arttığı için istemeyenler unlike yaptı.
Sonra birden yaklaşık 2 ay sonra her gün en az 100 kişi bizim sayfayı beğenmeye başladı, üye sayımız arttı, bu durum da 2 ay kadar sürdü. Bu hafta içinde aniden kimse bizim sayfayı beğenmemeye başladı. Hiç yeni beğeni olmuyor.
Bu arada, kimsenin bizi beğenmesi için panel vs. gibi hilelere de başvurmadığımızın veya reklam vermediğimizin altını çizmek isterim. Başına gelen var mı merak ettim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynen aynı durum bendede oldu fakat sürekli sayfam aktif idi günde 5 6 paylaşım atıyordum 2 günde 1 k artıyordu şimdi 5 gün oluyor daha yeni 1 k oldu
Burakdelikara.com.tr - tekparcahdfilm.net -
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webprog. c++ , asp.x, xtml
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birde şuan facebook Twitter gibi sahte ßeğenileri siliyor ve sahte sayfa beğendirme sitelerini kullanmayınız, şuan onun etkili çok yaygın twitter hızlı beğeni olduğu zaman Suspend atıyor facebook'da bu sisteme geçiş yaptı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim sen vermemiş olabilirsin ama sayfanı beğenen kişiler hızlı anlık beğenide bulunmuş olabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
paylaşımın için teşekkürler, çoğu kişinin başına gelmiştir.