-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
tasarım ve programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar facebook sayfası tanıtmak için ne önerirsiniz bakıyorum millet on binlerce beğeni alıyor sayfası catır cutur dağlıyor ben halen bu kadar hızlı büyüyen sayfalara akıl sır erdiremiyorum nasıl yapıyorlar da bu kadar çabuk on binleri görüyorlar hadi 10 TL 20 TL sahte hesaplarla beğeni yaptılar diyelim hiç bir faydası yok bir resmin altında 5 bin yorum var adamlar sahte hesaplarla da yapmıyor eeee nedir bu işin sırı arkadaş? Ben her gün güncelleme yayımlasam da, ne kadar orijinal bir şeyler de koysam, içerik ne kadar özgün olsa da öyle bir hafta da, 10 günde on bin beğeni mümkün değil var bu işte bi iş bana bilen biri anlatsın lütfen bu durumu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
10 günde 10.000 beğeni için çok ilgi çekici bir içeriğe sahip olması lazım sayfanın. Aksi haldeki çoğu beğeni bottur ve hiçbir şekilde işe yaramaz. İnsanları kandırarak yol almaya çalışan tüm projeler belirli süre zarfında yapımcısının elinde patlar. Samimi olmak lazım. Facebook'a reklam vererek içeriğinizle ilgilenen kitleye ulaşabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
HeRaM41
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam çekilen beğeniler yabancı ve botsa bir işe yaramaz ama türk ve aktifse kendiliğinden beğenmiş oluyor ve sayfa aktif oluyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.